Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Διαβάστε τις αναλυτικές πρώτες δοκιμές των Renault Clio και Fiat Tipo Station Wagon στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί την ερχόμενη Τρίτη στα περίπτερα.

Πρώτες δοκιμές: Νέο Renault Clio & Fiat Tipo SW

8.985 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/4/2017

Τέσσερις πρώτες δοκιμές σας επιφυλάσσουμε στο νέο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που θα κυκλοφορήσει στις 4/4. Πάρτε μια πρώτη γεύση για 2 από αυτές σήμερα...

 
Ανανεωμένο Renault Clio 0,9 ΤCe 90 PS

Το Renault Clio συνεχίζει και στην ανανεωμένη του εκδοχή να αποτελεί ένα από τα ικανότερα σε όλους τους τομείς, αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας. Αφήνοντας την βασικότερη έκδοση με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1,2 λίτρων η οποία λανσάρεται με εξαιρετικά χαμηλή τιμή (μόλις 10.990 ευρώ), η αμέσως επόμενη έκδοση με τον 0,9 λίτρων TCe κινητήρα που σαφέστατα ικανοποιεί περισσότερο σε επιδόσεις, ποιότητα και εξοπλισμό, αποδεικνύεται η καλύτερη σε value for money έκδοσή του. 
Κινητήρας – Κιβώτιο: Ικανότατος και οικονομικός
O μικρότερος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης που κινεί το ανανεωμένο Clio, είναι ο γνωστός και από την θητεία του στο προ facelift, τρικύλινδρος κινητήρας των 898 κ.εκ. 
Eσωτερικό – Χώροι: Νεανικό, όμορφο και ευρύχωρο για 4 επιβάτες
Σημαντικά αναβαθμισμένο είναι στο σύνολό του το ανανεωμένο Renault Clio στους τομείς της συναρμολόγησης και του φινιρίσματος, εκσυγχρονίζοντας σημαντικά την εικόνα στο εσωτερικό του γενικότερα. 
Οδική συμπεριφορά: Ευχάριστο παντού και πάντα…
Στο δρόμο το μικρό γαλλικό μοντέλο και στην ανανεωμένη του έκδοση σε «κερδίζει» από τα πρώτα μέτρα που θα διανύσεις μέσω της ευκολίας που επιδεικνύει στη χρήση και της άνεσης της ανάρτησής του.

Fiat Tipo SW 1,6 MTJ Station Wagon TCT

To νέο Fiat Tipo μας συστήθηκε πρώτα στην σεντάν έκδοση, ενώ η πεντάθυρη λανσαρίστηκε παράλληλα με την Station Wagon. 
Κινητήρας – Κιβώτιο: Eξαιρετικός για τα οικογενειακά «βάρη» του αμαξώματος
Κάτω από το καπό του Fiat Tipo Station Wagon στην κορυφαία του έκδοση, συναντούμε τον γνωστό MultiJet II κινητήρα της Fiat των 1,6 λίτρων. 
Εσωτερικό: Ευχάριστο σε εικόνα και σε ποιότητα
Το εσωτερικό της station wagon έκδοσης του Tipo προέρχεται αυτούσιο από την 5θυρη έκδοση του μοντέλου και χαρακτηρίζεται από την κομψή σχεδίαση και τον ευχάριστο διάκοσμο.
Χώροι: Περισσότερος αέρας για τα κεφάλια και μεγαλύτερος χώρος αποσκευών από το σεντάν
Οι χώροι στο εσωτερικό του Fiat Tipo Station Wagon ακολουθούν την ευρύχωρη «λογική» όλης της σειράς του Tipo, προβάλλοντας μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.
Οδική συμπεριφορά: Για άνετα, μακρινά ταξίδια και όχι μόνο
Η Station Wagon έκδοση του Fiat Tipo εξΆορισμού απευθύνεται σε οικογενειάρχες που αναζητούν άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις.