Το ανανεωμένο μεγάλο SUV της Toyota θα διαθέτει μια νέα σχεδίαση στο μπροστινό μέρος, με καινούργιους «εξογκωμένους» κι επιμήκεις προβολείς.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο μεγάλο SUV της Toyota θα διαθέτει μια νέα σχεδίαση στο μπροστινό μέρος, με καινούργιους «εξογκωμένους» κι επιμήκεις προβολείς.

Ανανέωση για το Toyota Land Cruiser

6.715 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2013)

Η Toyota παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς μεγάλου SUV της, που συνεχίζει την «off road» εμπορική του πορεία εδώ κι 60 χρόνια, σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το ανανεωμένο Land Cruiser, με μικρές αισθητικές αλλαγές εξωτερικά και μια σειρά από εξοπλιστικές «πινελιές» στο εσωτερικό του.Ειδικότερα, η ανανεωμένη εκδοχή του ιαπωνικού μοντέλου διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα, με καινούργιους «εξογκωμένους» κι επιμήκεις προβολείς, νέους προφυλακτήρες και διαφορετικά φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος.Στην καμπίνα του αυτοκινήτου παρατηρούμε την ανανεωμένη κεντρική κονσόλα, με φινιρίσματα ξύλου και μια 4,2 ιντσών έγχρωμη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, μεταξύ των οποίων θα ενημερώνει τον οδηγό για τον έλεγχο πρόσφυσης των τροχών και τη λειτουργία της τετρακίνησης.Επίσης, με το σύστημα «Multi-terrain Select», ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε τρόπους οδήγησης, ώστε να επιτύχει τον πιο κατάλληλο για το κάθε τερέν, οn ή off road.Κάτω από το καπό, το εν λόγω SUV θα φέρει δύο επιλογές κινητήρων, τον 4λιτρο V6 κι έναν 4κύλινδρο 3λιτρο turbodiesel. Ο 4λιτρος βενζίνης θα αποδίδει 282 ίππους και 385 Nm ροπής, ενώ ο 3λιτρος πετρελαιοκινητήρας θα παράγει 190 ίππους και 420 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto