2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Porsche και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Πρώτη «γεύση» της φρεσκαρισμένης Porsche Cayenne

3.685 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2021)

Η Porsche εργάζεται για να φέρει μία φρεσκαρισμένη έκδοση της Cayenne και λίγο μετά τις πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες, ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να μας δείξουν την εξωτερική εμφάνισή που θα έχει το γερμανικό SUV.

Η Cayenne αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Porsche και αυτό δεν είναι μυστικό. Άλλωστε ως απόδειξη έρχεται να προστεθούν οι περισσότερες από 1.000.0000 μονάδες που είχε δημιουργήσει η φίρμα έως τα τέλη του 2020. Πλέον η μάρκα εργάζεται πάνω στο φρεσκάρισμα του μοντέλου, το οποίο εμφανίστηκε σε κατασκοπευτικές εικόνες να πραγματοποιεί δοκιμές.
 
Σήμερα οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa, έχουν αποδώσει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν για την εξωτερική εμφάνιση του γερμανικού SUV σε σχέδια, προσφέροντας μία καλή «γεύση» για την εικόνα του μοντέλου. Ειδικότερα βλέπουμε πως οι προβολείς έχουν νέο σχεδιασμό, ενώ μικρές διαφορές υπάρχουν στη γρίλια αλλά και στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Επίσης πιο έντονο σχεδιασμό έχει λάβει και το καπό, σε σύγκριση πάντα με το τρέχον SUV.
 
Στο πίσω μέρος, οι κατασκοπευτικές εικόνες δεν βοήθησαν στην εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, για το αν τα φωτιστικά σώματα θα υιοθετήσουν ένα εντελώς νέο σχέδιο ή θα έχουν μια εξελιγμένη μορφή βασισμένη στα τρέχοντα φώτα. Τα σχέδια που έχουμε στη διάθεσή μας έχουν επιλέξει τη δεύτερη εκδοχή, συμπεριλαμβανομένης της LED φωτιζόμενης μπάρας που καλύπτει σε πλάτος όλο το πίσω μέρος. Επίσης αναμένουμε πως διαφορετικό σχέδιο θα έχει και η πίσω πόρτα που θα φιλοξενήσει τη θέση της πινακίδας κυκλοφορίας λίγο πιο χαμηλά.
 
Κλείνοντας, για το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει εικόνες, ωστόσο η φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφέρει πως οι αναβαθμίσεις θα είναι μικρές, ενώ η γκάμα των κινητήρων πιθανότατα θα παραμείνει αμετάβλητη.

Mercedes
test center