2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Toyota και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Ανεπίσημα σχέδια του νέου Toyota Land Cruiser

2.229 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2021)

Το ολοκαίνουργιο Toyota Land Cruiser ετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε λίγο καιρό, ωστόσο σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ανεξάρτητα σχέδια τα οποία ουσιαστικά κάνουν την πρόωρη αποκάλυψη του ιαπωνικού SUV.

Η Toyota είναι έτοιμη να παρουσιάσει επίσημα το νέο Land Cruiser, αλλά πριν από αυτό η ιαπωνική μάρκα δεν κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη νέα γενιά του δημοφιλούς SUV, καθώς κατασκοπευτικές εικόνες του μοντέλου ήρθαν πριν λίγες ημέρες στη δημοσιότητα. Φυσικά η ποιότητα των εικόνων, τις οποίες και σας παρουσιάσαμε, δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa να τις αναλύσουν και παρουσιάσουν τα δικά τους «καθαρά» σχέδια που έρχονται να καλύψουν αυτό το κενό.
 
Όπως λοιπόν μπορούμε να δούμε ο boxy σχεδιασμός παραμένει ως χαρακτηριστικό του μοντέλου, ενώ πλέον κερδίζει μία μεγαλύτερη και πιο επιβλητική γρίλια, αλλά και νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα. Τα φώτα ομίχλης μετακινούνται στις κάτω γωνίες του προφυλακτήρα, ενώ θα λέγαμε πως η συνολική εμφάνιση είναι λίγο πιο πολυτελής σε σχέση με αυτή του τρέχοντος μοντέλου. Το πίσω μέρος δεν είναι τόσο διαφορετικό από το τρέχον Land Cruiser, αλλά είναι πιο μοντέρνο χάρη στα νέα φωτιστικά σώματα και τη διαφορετική σχεδίαση του προφυλακτήρα.
 
Το εσωτερικό θα δεχτεί και αυτό με τη σειρά του μία σημαντική αναβάθμιση. Εικόνες που έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς έχουν δείξει μεταξύ άλλων πως στο πάνω μέρος του ταμπλό θα δεσπόζει μία μεγάλη ορθογώνια παραλληλόγραμμη οθόνη αφής για να υποστηρίζει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.  
 
Τέλος στους κινητήρες, όπως έχουμε επισημάνει κατά καιρούς, η φημολογία αναφέρει πως στη βάση της γκάμας θα βρίσκεται ένας V6 3,5 λίτρων twin-turbo κινητήρας βενζίνης. Από κει και πέρα λέγεται πως διαθέσιμη θα είναι και μία υβριδική έκδοση, ενώ κάποιες αγορές θα έχουν την επιλογή και ενός πετρελαιοκινητήρα.

SPRING SEAT
NISSAN