• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι πρώτες επίσημες εικόνες που παρουσιάζουν χωρίς καμουφλάζ τη νέα Toyota Supra, «ανέβηκαν» και «κατέβηκαν» στον επίσημο λογαριασμό της μάρκας στο Τwitter.

Σε ένα tweet από την Toyota Mexico που πλέον έχει αφαιρεθεί από τον επίσημο λογαριασμό του μεξικανικού βραχίονα της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, είδαμε για πρώτη φορά τη νέα Toyota Supra.

Το μοντέλο έχει πάρει πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Toyota FT-1.

Συνολικά, η τελευταία Supra δίνει την εντύπωση πως σχεδιαστικά έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά.

H νέα Supra θα εξοπλίζεται πιθανότατα με ένα 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο 2,0 λίτρων απόδοσης 265 ίππων.

(Αν)επίσημη αποκάλυψη της Toyota Supra

Διαβάστηκε από 3901 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2019
 

Οι πρώτες επίσημες εικόνες που παρουσιάζουν χωρίς καμουφλάζ τη νέα Toyota Supra, «ανέβηκαν» και «κατέβηκαν» στον επίσημο λογαριασμό της μάρκας στο Τwitter και έτσι είδαμε καθαρότερα από ποτέ το πολυσυζητημένο μοντέλο. Δείτε το και εσείς.

Σε ένα tweet από την Toyota Mexico που πλέον έχει αφαιρεθεί από τον επίσημο λογαριασμό του μεξικανικού βραχίονα της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, είδαμε για πρώτη φορά τη νέα Toyota Supra, όπως ακριβώς αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες στο Auto Show του Ντιτρόιτ.
 
Αν και έχουμε ξαναδεί το μοντέλο σε κάποιες εικόνες που είχαν δημοσιευτεί σε ένα φόρουμ, το γεγονός πως αυτή τη φορά (έστω και κατά λάθος!) προέρχονται από επίσημο λογαριασμό της Toyota μας κάνει σίγουρους πως αυτό είναι το νέο μοντέλο.
Το μοντέλο έχει πάρει πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Toyota FT-1, ενώ οι σχεδιαστικές γραμμές που ακολουθούνται στο πλαϊνό μέρος σου δίνουν την αίσθηση πως το αυτοκίνητο κινείται ακόμα και όταν είναι στάσιμο. Κοιτώντας από το πίσω μέρος τα φουσκωμένα φτερά δίνουν μία επιπλέον κομψότητα, ενώ εξέχουσα θέση έχει και η αεροτομή. Συνολικά, η τελευταία Supra δίνει την εντύπωση πως σχεδιαστικά έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά, η οποία συνδυάζει την ανάμιξη κλασικών σπορ αυτοκινήτων με ένα ξεχωριστό στυλ.
 
Τέλος, η Supra θα εξοπλίζεται πιθανότατα με ένα 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο 2,0 λίτρων απόδοσης 265 ίππων, ενώ η επόμενη και πιο ισχυρή επιλογή θα αποτελείται από ένα 6κύλινδρο σύνολο 3,0 λίτρων. Και τα δύο μοτέρ θα συνεργάζονται με το ίδιο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ενώ, όπως εδώ και καιρό γνωρίζουμε, και οι δύο κινητήρες είναι κατασκευασμένοι από την ΒΜW.

Tags: TOYOTA
 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Sakis

    Γενικά χάλια και καμία σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά!!! Τουλάχιστον ας αλλάξουν το όνομα σε Soupa...

      7
  • περισσότερα σχόλια