Ανεπίσημη «ματιά» στο ανανεωμένο Ford Kuga
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανεπίσημη «ματιά» στο ανανεωμένο Ford Kuga

8.442 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2021)

Ανεπίσημο σχέδιο προσφέρει μία πρώτη ματιά στο ανανεωμένο Ford Kuga πριν αυτό έρθει στην αγορά της Ευρώπης.

Ανεπίσημα σχέδια δείχνουν το ανανεωμένο Ford Kuga

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πριν από λίγο διάστημα πρωτότυπα του ανανεωμένου Ford Kuga εντοπίστηκαν στους δρόμους της Ευρώπης να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης αποκαλύπτοντας κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα έχει το φρεσκαρισμένο μοντέλο παρά το καμουφλάζ που έφεραν πάνω τους. Ωστόσο οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa με βάση τις συγκεκριμένες εικόνες δημιούργησαν τα δικά τους σχέδια, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια ξεκάθαρη ματιά για την εμφάνιση του ανανεωμένου SUV της Ford.
 

Έντονο φρεσκάρισμα μπροστά

Όπως προκύπτει το ανανεωμένο Kuga θα δεχτεί σχεδιαστικές αλλαγές στο μπροστινό μέρος, όπου και θα φιλοξενήσει μία ελαφρώς μεγαλύτερη μάσκα, που θα πλαισιώνεται από LED φωτιστικά σώματα στενότερης γραμμής, αποκτώντας έτσι πιο κομψή εμφάνιση. Λίγο χαμηλότερα, στον προφυλακτήρα θα υπάρχουν δύο αεραγωγοί στις άκρες, ενώ ανάμεσά τους θα βρίσκεται και μια νέα γρίλια με τραπεζοειδές σχήμα.
 

Μικρές αλλαγές πίσω 

Τα πράγματα είναι πολύ πιο συγκρατημένα στο πίσω μέρος όπου η συνολική σχεδίαση είναι ως επί το πλείστον αμετάβλητη, αν και υπάρχουν κάποιες μικρές τροποποιήσεις. Τα πίσω φώτα, για παράδειγμα, θα φρεσκαριστούν σχεδιαστικά, όπως και ο διαχύτης, χαμηλά στον προφυλακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το σχέδιο απεικονίζει το Kuga Vignale για την ευρωπαϊκή αγορά, αποτελώντας έτσι την κορυφαία και πολυτελή έκδοση του αμερικανικού SUV.
 

Διατηρεί ίδια την γκάμα κινητήρων  

Στα μηχανικά σύνολα πιθανότατα δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Αν ισχύσει και στην πράξη κάτι τέτοιο αυτό σημαίνει πως το Kuga θα διατηρήσει πλούσια την γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα διαθέτει και επιλογές υβριδικών συστημάτων. Επί του παρόντος στη βάση της πληρέστατης γκάμας δεσπόζει ο ικανότατος 1,5 λίτρων EcoBoost κινητήρας βενζίνης των 150 ίππων. «Παρών» και ο ανάλογης χωρητικότητας diesel EcoBlue, με απόδοση 120 ίππους. Στις επιλογές πετρελαίου θα συναντήσουμε και τον 2λιτρο EcoBlue των 150 ίππων που συνδυάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα (mHEV), καθώς και σε απόδοση 190 ίππων με σύστημα τετρακίνησης και 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Στην κορυφή της γκάμας του Kuga συναντάμε την επαναφορτιζόμενη Plug-in Hybrid έκδοση (Kuga PHEV), η οποία συνδυάζει έναν 2,5 λτ. βενζινοκινητήρα με ηλεκτροκινητήρα, συνολικής απόδοσης 225 ίππων.

Ετοιμάζει φρεσκάρισμα για το Kuga η Ford!
-Ανεπίσημα σχέδια δίνουν μία πρώτη «γεύση» από αυτό που θα έρθει.
-Περισσότερες αλλαγές μπροστά, λιγότερες πίσω.
-Ίδια γκάμα κινητήρων.
Θα συνεχίσει το Kuga την εξαιρετική του πορεία στις αγορές και μετά την ανανέωση;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen