2 φωτογραφίες »

Από ψηλά το ηλεκτρικό SUV της smart

2.406 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2021)

Μία ακόμα teaser εικόνα του επερχόμενου αμιγώς ηλεκτρικού SUV που ετοιμάζει έδειξε η smart, λίγο καιρό πριν το πρωτότυπο κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήριά του.

Δεν είναι πλέον μυστικό πως η smart έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει ριζικά σε σχέση με όλα όσα ξέραμε για εκείνη. Η εταιρεία που έγινε γνωστή για τα μικροσκοπικά της αυτοκίνητα αναμένεται να γίνει μια αμιγώς ηλεκτρική μάρκα και να στρέψει την προσοχή της στην κατασκευή μεγαλύτερων αυτοκινήτων από αυτά με τα οποία είχε συνηθίσει το κοινό.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Πρώτο μοντέλο που θα επιβεβαιώνει αυτή την αλλαγή της μάρκας είναι ένα ηλεκτρικό SUV, για το οποίο έχουμε ήδη δει τις πρώτες εικόνες teaser. Ωστόσο ο επικεφαλής σχεδιασμού της Mercedes (ανήκουν με τη smart στην Daimler), Gorden Wagener προχώρησε ένα βήμα παραπέρα δημοσιεύοντας μία ακόμα εικόνα. Όπως μπορούμε να δούμε στη νέα εικόνα το μοντέλο παρουσιάζεται από πάνω, με τη διχρωμία αμαξώματος-οροφής να ξεχωρίζει, τη στιγμή που περιμετρικά υπάρχει ένα διαφορετικής απόχρωσης δαχτυλίδι το οποίο δανείζει το χρώμα του τόσο στις πίσω κολόνες, όσο και στην αεροτομή.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto