H Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti είναι κατασκευασμένη προς τιμήν του γιού του ιδρυτή και σχεδιαστή της θρυλικής 57SC Atlantic, Jean Bugatti.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti είναι κατασκευασμένη προς τιμήν του γιού του ιδρυτή και σχεδιαστή της θρυλικής 57SC Atlantic, Jean Bugatti.

Αποκαλύφθηκε η Bugatti των 1.200 ίππων

5.513 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2013)

H Bugatti αποκάλυψε επίσημα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης την ειδική έκδοση Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti, η οποία μετράει 1.200 ίππους και 1.500 Nm ροπής.

Η Bugatti παρουσίασε το δεύτερο μοντέλο από μία σειρά 6 ειδικών εκδόσεων που έχει προγραμματίσει στο χρονοδιάγραμμά της η κατασκευάστρια εταιρεία υπεραυτοκινήτων. Ο λόγος γίνεται για τη Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti, η οποία είναι κατασκευασμένη προς τιμήν του γιού του ιδρυτή και σχεδιαστή της θρυλικής 57SC Atlantic, Jean Bugatti.
Η νέα ειδική έκδοση θα κατασκευαστεί σε 3 μόλις μονάδες και θα «φοράει» μια μαύρη ενδυμασία με αρκετές επενδύσεις από ανθρακόνημα στο εξωτερικό περίβλημα του μοντέλου. Στη γρίλια έχει χρησιμοποιηθεί πλατίνα, ενώ –αξίζει να σημειωθεί- ότι η υπογραφή του Jean Bugatti έχει χαραχθεί με laser στα καπάκια του ανεφοδιασμού βενζίνης και λαδιού.
Στο εσωτερικό του, υπάρχει έντονο το στοιχείο του δέρματος σε σοκολατί χρωματισμό και συγκεκριμένα έχει επενδυθεί το τιμόνι, το ταμπλό, το σαλόνι, ο πίνακας οργάνων και οι ταπετσαρίες του ειδικού μοντέλου. Όσον αφορά τον κινητήρα του υπεραυτοκινήτου, η Bugatti έσπασε κατά πολύ το φράγμα των 1.001 ίππων, αφού η ισχύς έφτασε πλέον τα 1.200 «άλογα» και τα 1.500 Nm ροπής από το 8λιτρο τετράκις υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ. Aκρως εκρηκτικό είναι και το 0-100, αφού για να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη διαδικασία χρειάζεται μόλις 2,6 δλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

DEH PASXA
test center