Αποκαλύπτεται στις 22 Μαρτίου η Maserati Grecale
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκαλύπτεται στις 22 Μαρτίου η Maserati Grecale

1.979 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2022)

Στις 22 Μαρτίου θα γίνει η πρεμιέρα της νέας Maserati Grecale την ώρα που η ιταλική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες εικόνες από το επερχόμενο SUV.

Η πανδημία πήγε πίσω την εξέλιξη του μοντέλου

Αντίστροφα μετράει η Maserati Grecale προκειμένου να αποκαλυφθεί στο κοινό. Με νέες εικόνες teaser από τη διαδικασία δοκιμών που δημοσιεύτηκαν από την ιταλική μάρκα, έγινε γνωστό πως το ολοκαίνουργιο μοντέλο θα το δούμε επιτέλους στις 22 Μαρτίου 2022, μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σπορ σχεδιασμός

Στις νέες εικόνες το αυτοκίνητο παρουσιάζεται με λιγότερο καμουφλάζ από ποτέ. Αν και η σχεδίαση δεν ήταν μυστικό βλέπουμε τη μεγάλη μάσκα να κοσμείται από νίκελ γρίλιες, ενώ στη μέση δεσπόζει η τραίνα. Τι αμάξωμα συνδυάζει τις καμπύλες με τις δυναμικές γραμμές, ενώ παρατηρούμε τους μεγάλους τροχούς, τα λεπτά φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος και τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.

Πανίσχυρη με επιλογές στα 2 και 3 λίτρα

 Η Grecale θα «καθίσει» κάτω από την Levante στην γκάμα της φίρμας. Παράλληλα, γνωρίζουμε πως θα κάνει χρήση της Giorgio πλατφόρμας που χρησιμοποιεί και η Alfa Romeo Stelvio και θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Cassino της Ιταλίας. Όσον αφορά την φαρέτρα κινητήριων συνόλων, η Grecale φημολογείται πως θα εξοπλιστεί με ήπια υβριδικό υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο μοτέρ απόδοσης 300 ίππων αλλά και με 3λιτρο V6 κινητήρα μεγαλύτερης ισχύος. Την κίνηση στους τροχούς θα στέλνει ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.  

Επιτέλους έρχεται!
- Πιο μικρή από την Levante
- Πάνω στην πλατφόρμα Giorgio της Alfa Romeo Stelvio
- Πανίσχυρη με επιλογές στα 2 και 3 λίτρα
Θα μπορέσει αυτό το SUV να φέρει ξανά στο προσκήνιο τη Maserati;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
SEAT