Αποχαιρετά τα Α1 και Q2 η Audi

Αποχαιρετά τα Α1 και Q2 η Audi

5.197 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2022)

Στο τέλος της καριέρας τους οδεύουν δύο μοντέλα από την τρέχουσα γκάμα της φίρμας, αφού τόσο το Α1, όσο και το Q2 θα μας αποχαιρετήσουν.

Μετράνε αντίστροφα Α1 και Q2

Δεν υπάρχει πλέον θέση στα σχέδια ανάπτυξης της Audi για νέα μοντέλα A1 και Q2. Αυτό αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Markus Duesmann σε συνέντευξή του στην Handelsblatt.  Η μοίρα του Α1, στην πραγματικότητα, ήταν προδιαγεγραμμένη πολύ καιρό, αφού η φίρμα είχε επιβεβαιώσει το τέλος του μοντέλου, ωστόσο o επικεφαλής της μάρκας γνωστοποίησε πως τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και το Q2, το αμέσως μικρότερο αυτοκίνητο της Audi στην τρέχουσα γκάμα της μετά το Α1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επικεντρώνεται στα μεγαλύτερα μοντέλα η Audi

Ο Duesmann δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με το Q2, είπε πως το μοντέλο θα καταργηθεί σταδιακά χωρίς διάδοχο επειδή δεν ταιριάζει πλέον στον σχεδιασμό του χαρτοφυλακίου και τόνισε ότι η Audi θα δώσει προτεραιότητα σε άλλες κατηγορίες. Στόχος του κατασκευαστή είναι να εδραιώσει την παρουσία του στην αγορά των premium μοντέλων. Για αυτό, η εταιρεία θα περιορίσει το εύρος του χαρτοφυλακίου της προς τα κάτω και θα το επεκτείνει προς τα πάνω. Ως εκ τούτου, η Audi θα επικεντρωθεί στα μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα, τα οποία θα προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη στην εταιρεία.

Ετοιμάζεται το Project Artemis

Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα θα κάνει την εμφάνισή του το 2025 και θα αποτελεί την ηλεκτρική ναυαρχίδα της Audi. Το εν λόγω μοντέλο θα αντικαταστήσει το Α8, όντας φυσικά ακόμα πιο σύγχρονο και προηγμένο. Όπως ήδη γνωρίζουμε, το αυτοκίνητο θα είναι το μοντέλο παραγωγής που θα έρθει μέσω του Project Artemis. Μιλώντας για αυτό ο Duesmann δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, τόνισε όμως ότι οι εργασίες προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και ότι το αυτοκίνητο θα φτάσει όντως μέχρι το 2025. 

Επιβεβαίωσε το τέλος τους ο επικεφαλής της Audi!
-Θα καταργηθεί σταδιακά χωρίς διάδοχο το Q2.
-Τον ίδιο δρόμο θα τραβήξει νωρίτερα το A1.
-Επικεντρώνεται στα μεγαλύτερα μοντέλα η Audi.
-Ετοιμάζεται το Project Artemis για να αντικαταστήσει το Α8.
Συμφωνείς με τη λογική της Audi να αποσύρει τα μικρότερα μοντέλα της γκάμας της;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto