Aston Martin: Ο Vettel έφυγε, ο Alonso ήρθε!

Aston Martin: Ο Vettel έφυγε, ο Alonso ήρθε!

4.459 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2022)

Η βόμβα της αποχώρησης του Vettel από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, προκάλεσε μια ακόμα έκρηξη καθώς ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Fernando Alonso θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στην Aston Martin από τη νέα χρονιά!

Από παγκόσμιο πρωταθλητή σε... παγκόσμιο πρωταθλητή!

Λίγες μόλις μέρες μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του 4 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula1 και νυν οδηγού της Aston Martin, Sebastian Vettel, ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, νέα βόμβα έσκασε, με την ανακοίνωση της Aston Martin για συμφωνία με τον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Fernando Alonso.

Πιο συγκεκριμένα, ο 41 ετών Ισπανός οδηγός που φέτος αγωνίζεται για την Alpine ήρθε σε «πολυετή συμφωνία» με την Aston Martin από το 2023 και έπειτα, καλύπτοντας την κενή θέση που θα αφήσει ο Vettel, ενώ την δική του θέση στην Alpine, θα καλύψει όπως όλα δείχνουν ο πολλά υποσχόμενος πρωταθλητής της F2, Oscar Piastri.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διψασμένος για νέες νίκες ο Alonso!

Οι δηλώσεις του Ισπανού βετεράνου του σπορ, δείχνουν τη δίψα του για νέες νίκες. «Η ομάδα της Aston Martin εκμεταλλεύεται την ενέργειά της για να κερδίσει, και ως εκ τούτου είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στη Formula 1 σήμερα. Γνωρίζω τους Lawrence & Lance (Stroll) εδώ και πολλά χρόνια, και είναι ξεκάθαρο ότι έχουν τη φιλοδοξία και το πάθος να πετύχουν στην Formula 1 και προσελκύουν συνεχώς σπουδαίους ανθρώπους με νοοτροπία νικητή. Κανείς στην Formula 1 δεν δείχνει μεγαλύτερο όραμα και δέσμευση για τη νίκη, κάτι που κάνει αυτή την συμφωνία μια πραγματικά συναρπαστική ευκαιρία για μένα. Έχω ακόμα την πείνα και φιλοδοξία να αγωνιστώ στην πρώτη γραμμή και θέλω να είμαι μέρος ενός οργανισμού που είναι δεσμευμένος να μάθει, να εξελιχθεί και να πετύχει. Σκοπεύω να κερδίσω ξανά και γι`αυτό έπρεπε να αρπάξω τις ευκαιρίες που με πείθουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Stroll: Αφοσιωμένος στη νίκη ο Alonso

Από την πλευρά του ο Lawrence Stroll, ιδιοκτήτης της Aston Martin, έδειξε σίγουρος για την επιλογή του.
«Γνωρίζω και θαυμάζω τον Φερνάντο εδώ και πολλά χρόνια και ήταν πάντα ξεκάθαρο ότι είναι αφοσιωμένος στη νίκη, όπως εγώ. Έχω βάλει στόχο να συγκεντρώσω τους καλύτερους ανθρώπους και να αναπτύξω τους κατάλληλους πόρους και οργάνωση για να πετύχω σε αυτό το εξαιρετικά ανταγωνιστικό άθλημα και αυτό δείχνει να παίρνει σάρκα και οστά τώρα στο Silverstone. Έτσι λοιπόν ήταν φυσική επιλογή να προσκαλέσουμε τον Fernando να γίνει μέρος αυτού του project και πολύ γρήγορα διαπιστώσαμε στις επαφές μας ότι έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες και αξίες και ήταν ξεκάθαρο ότι πρέπει να συνεργαστούμε».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda