Η λαϊκή, ολίγον κλισέ, αλλά απόλυτα κατατοπιστική φράση είναι ότι: «δεν σπάνε, δεν χαλάνε, τα κάνουν όλα και συμφέρουν»!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η λαϊκή, ολίγον κλισέ, αλλά απόλυτα κατατοπιστική φράση είναι ότι: «δεν σπάνε, δεν χαλάνε, τα κάνουν όλα και συμφέρουν»!

3 μικρά αυτόματα μοντέλα

90.351 Επισκέψεις στο άρθρο (24/12/2013)

Αναμφίβολα η ύπαρξη αυτόματου κιβωτίου σε ένα αυτοκίνητο τις περισσότερες φορές λύνει τα χέρια του οδηγού. Ειδικά όταν αυτό το κιβώτιο είναι τελευταίας τεχνολογίας και συνδυάζεται με compact διαστάσεις αμαξώματος.

Η λαϊκή, ολίγον κλισέ, αλλά απόλυτα κατατοπιστική φράση είναι ότι: «δεν σπάνε, δεν χαλάνε, τα κάνουν όλα και συμφέρουν»! Ο λόγος για τα μικρά αυτοκίνητα, τα οποία είναι αξιόπιστα, ευέλικτα, οικονομικά και με την εξελικτική τάση... γιγαντισμού των μικρών αυτοκινήτων, είναι πλέον και ευρύχωρα. Επιπλέον σημειώστε και την ύπαρξη του αυτόματου κιβωτίου στις προτάσεις του θέματός μας, όπου εκτοξεύει την άνεση και την πρακτικότητα στα ύψη. Σε αυτό το συγκριτικό δοκιμάζουμε τρία αυτοκίνητα της ιαπωνικής σχολής που έχουν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό: Το αυτόματο κιβώτιο. Για να δούμε λοιπόν πως τα πάνε στην μεταξύ τους σύγκριση, τα Honda Jazz, Nissan Micra και Toyota Yaris. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
POTENZA SPORT
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel