7 φωτογραφίες »

Ασυνήθιστη Mercedes G-Class σαν σχολικό (+video)

5.122 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2021)

Η G-Class έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο βελτιώσεων παγκοσμίως. Αλλες φορές με επιτυχία και άλλες πάλι, όπως σε αυτή την περίπτωση, με το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο καλό. Πως σας φαίνεται το... σχολικό G-Class;

Μόλις χθες, η Mercedes ανακοίνωσε την κυκλοφορία της αναβαθμισμένης G-Class προσφέροντας πλέον ένα νέο Professional Line πακέτο, το οποίο προσθέτει περισσότερο εργοστασιακό εξοπλισμό για off-road καταστάσεις. Ωστόσο, για εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω, κυρίως όσον αφορά στο εικαστικό κομμάτι, τη λύση υποστηρίζει πως έχει η γερμανική εταιρία G&B Design, η οποία παρουσίασε το G-Boss, μια ακόμα πιο μυώδη G-Class με ένα αρκετά ασυνήθιστο χρώμα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Εξωτερικά το πακέτο αναβάθμισης της G&B Design, περιλαμβάνει LED φώτα στην οροφή και με μια μικρή αλλά κομψή αεροτομή στο πίσω άκρο της, καθώς και μια τροποποιημένη μάσκα στο εμπρός μέρος με σκούρους προβολείς.Από εκεί και έπειτα, το θηριώδες αμάξωμα της G-Class διακοσμείται από πληθώρα ανθρακονημάτινων λεπτομερειών: τα καπάκια των καθρεπτών και το κάλυμα της ρεζέρβας πίσω είναι carbon. Μιλώντας για το εξωτερικό, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε το γυαλιστερό κίτρινο χρώμα που επέλεξαν οι άνθρωποι του γερμανικού οίκου, το οποίο κάνει έντονη αντίθεση με πολλές μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα, δίνοντας της συνολική εντύπωση μιας G-Class με θέμα το σχολικό λεωφορείο.
 
Τώρα όσον αφορά το εσωτερικό, η G&B Design συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο δίνοντάς μας μια γεύση από την καμπίνα του επιβλητικού, αλλά κάπως κιτς, SUV. Από όσα μπορούμε να δούμε στις εικόνες και στο video, ο ίδιος συνδυασμός χρωμάτων διακοσμεί το εσωτερικό της καμπίνας: το μαύρο είναι το κύριο χρώμα με το δέρμα να καλύπτει σχεδόν κάθε επιφάνεια της καμπίνας, ενώ υπάρχουν παντού αντιθέσεις με κίτρινες λεπτομέρειες στις ραφές. Στα highlights ο μαύρος... έναστρος ουρανός με τις φωτιζόμενες λεπτομέρειες που αναγράφουν G-Boss ολογράφως.

Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως οι άνθρωποι της G&B Design αρκέστηκαν στο να «κανιβαλίσουν» την G-Class μόνο στον τομέα της εμφάνισης χωρίς να προβούν σε μηχανικές αναβαθμίσεις, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνουν ποια έκδοση του μοντέλου επέλεξαν να βελτιώσουν. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος αυτής της... αναβάθμισης ορίζεται στις 11.390 ευρώ.

Υπερβολική και καγκούρικη η συγκεκριμένη μετατροπή για τα γούστα σας; Ή μήπως, αν είχατε μια G-Class, θα τα «σκάγατε» για να την κάνετε και να κυκλοφορείτε έτσι στους δρόμους της Ελλάδας;
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN