Audi Q8 Concept
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi Q8 Concept

Audi Q8 Concept

3.041 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2017)

Η Audi παρουσίασε το νέο της Q8 Concept, το οποίο τοποθετείται ψηλότερα από το Q7 και αποτελεί προπομπό μοντέλου παραγωγής που θα κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο την επόμενη χρονιά.

Το Q7 είναι το μοντέλο από το οποίο ξεκίνησαν όλα για την Audi στη κατηγορία Crossover και από τότε έχει παραμείνει ένα από τα κορυφαία της μοντέλα. Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Detroit θα πραγματοποιήσει την εμφάνισή του το Audi Q8 που από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, η γερμανική εταιρεία έχει τη πρόθεση να το τοποθετήσει στη γραμμή παραγωγής.

Audi Q8 Concept

Audi Q8 Concept

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν και η εκσυγχρονισμένη σχεδιαστική γραμμή του Q8, δίνει την εντύπωση πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που χωρούν μόνο 4 άτομα, στη πραγματικότητα είναι μεγαλύτερο από το Q7 της δεύτερης γενιάς.
Οπτικά δείχνει αρκετά επιθετικό, με τη τεράστια οκτάγωνη μάσκα και τα μυϊκά πλαϊνά τμήματα να τονίζουν την «γωνιακή» του σχεδίαση. Το ιδιαίτερο στυλ ολοκληρώνεται με τις ζάντες 23 ιντσών και τα μεγάλα κεραμικά φρένα.
Η Audi έχει εφοδιάσει το Q8 με έναν υβριδικό κινητήρα, ο οποίος «ζευγαρώνει» με έναν υπερτροφοδοτούμενο V6, χωρητικότητας 3.0-λίτρων και υπάρχει η επιλογή ενός συμπληρωματικού ηλεκτρικού κινητήρα.

Η απόδοση αγγίζει τα 442 άλογα και η ισχύς διαχέεται μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, με το μεγάλο Crossover να χρειάζεται μόλις 5,4 δευτερόλεπτα για τα 0-100 και τη τελική του ταχύτητα να ανέρχεται στα 250χλμ/ώρα.
Η Audi υποστηρίζει ότι πέραν του πρωτότυπου σχεδιαστικού πλαισίου, το Q8 αναμένεται να βγει στη παραγωγή το επόμενο έτος, κοιτάζοντας στα «μάτια» τα μοντέλα του ανταγωνισμού όπως η Bentley Bentayga, η Porsche Cayenne, και η επερχόμενη Lamborghini Urus.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO