Στη νέα γραμμή παραγωγής της Audi στο Μεξικό θα κατασκευάζεται το νέο Audi Q5

Στη νέα γραμμή παραγωγής της Audi στο Μεξικό θα κατασκευάζεται το νέο Audi Q5

Audi made in Mexico

2.694 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2016)

Στο Μεξικό επέλεξε η Audi να κάνει το νέο της εργοστάσιο. Δείτε πόσο της κόστισε η επένδυση, πόσα άτομα θα απασχολούνται σε αυτό αλλά και ποιο αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται εκεί.

Οι Γερμανοί της Audi έκαναν το μεγάλο βήμα και πραγματοποίησαν την απόβασή τους στο Μεξικό. Πρόκειτια για το πρώτο εργοστάσιο της γερμανικής μάρκας στη Λατινική Αμερική και η κατασκευή του διήρκησε μόλις 42 μήνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το εργοστάσιο της Audi βρίσκεται στην πόλη Σαν Χοσέ Τσιάπα και η έκτασή του φτάνει τα 400 εκτάρια. Μάλιστα, ακριβώς δίπλα του κατασκευάστηκε και ένα πάρκ προμηθευτών, κάτω από τη σκέπη του οποίου θα βρίσκονται εφτά προμηθευτές. Το κόστος της κατασκευής ανέρχεται στα 1 δισ. ευρώ. 
 
Το αυτοκίνητο που θα κατασκευάζεται εκεί θα είναι το νέο Audi Q5, ενώ μέχρι το τέλος του έτους, συνολικά θα απασχολούνται 4.200 εργάτες στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτό είναι και το πρώτο εργοστάσιο της Audi το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά με το σχεδιασμό μέσω υπολογιστών και για αυτό ο χρόνος κατασκευής του ήταν και 30% μειωμένος σε σχέση με ένα άλλο εργοστάσιο που θα φτιαχνόταν με συμβατικό τρόπο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
NISSAN