Automechanika 2022: Επιστροφή για τη μεγαλύτερη έκθεση aftermarket

Automechanika 2022: Επιστροφή για τη μεγαλύτερη έκθεση aftermarket

1.692 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2022)

Επανεκκίνηση για το διεθνή τομέα Aftermarket αυτοκινήτων: Η Automechanika Frankfurt με υψηλό ποσοστό διεθνών συμμετοχών, νέες τεχνολογίες και καινοτομίες επιστρέφει.

Η σημαντικότερη και κορυφαία διεθνή κλαδική πλατφόρμα για ολόκληρη την αγορά aftermarket Automechanika θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της το Σεπτέμβριο στο Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης, όπου θα βρεθούν περισσότεροι από 2.600 εκθέτες από 70 χώρες.

Ως ουδέτερη πλατφόρμα, η εμπορική έκθεση παρουσιάζει επίκαιρα θέματα και τάσεις στις  νέες τεχνολογίες μηχανοκίνησης, την ηλεκτροκίνηση, τη συνδεσιμότητα, τη βιωσιμότητα και την αυξανόμενη ψηφιοποίηση σε όλους τους τομείς της δευτερογενούς αγοράς. Οι εμπορικοί επισκέπτες δε θα βρουν μόνο καινοτόμες λύσεις σε αυτά τα θέματα στην εμπορική έκθεση, αλλά επιπλέον τα θέματα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν σε διαλέξεις.

Οι εμπορικοί επισκέπτες δε θα βρουν μόνο καινοτόμες λύσεις σε αυτά τα θέματα στην εμπορική έκθεση, αλλά επιπλέον τα θέματα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν σε διαλέξεις. Ένα από τα σημαντικότερα highlight θα είναι οι δύο συζητήσεις με θέμα «Παγκόσμια αγορά έναντι εβδομαδιαίας αγοράς» και «Make or Buy».

Τεχνολογίες, λύσεις και τάσεις για τη μελλοντική δευτερογενή αγορά
Στα πλαίσια της Automechanika θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σχετικά με το μέλλον των Aftermarket και aftersales λύσεων εστιασμένες στην μελλοντική τους εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν μελλοντικές λύσεις για συνδεδεμένα οχήματα και μηχανοκίνηση φιλική προς το περιβάλλον, πώς θα είναι το συνεργείο του μέλλοντος. Στην έκθεση θα  παρουσιαστούν επίσης ιδέες , σχετικά με τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Η Automechanika θα διαθέτει επίσης σαλόνια δικτύωσης για ποικίλα θέματα σε διάφορες αίθουσες, με καθιστικά, καφέ μπαρ και pop-up περίπτερα, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να συναντηθούν και να συζητήσουν με άλλους επαγγελματίες του κλάδου. Οι εμπορικοί επισκέπτες μπορούν να αναμένουν ένα ευρύ πρόγραμμα με νέες τεχνολογίες και ειδικούς που συζητούν τις τρέχουσες τάσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
RENAULT