Αυτή είναι η Mercedes-AMG G 63 4x4²
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η Mercedes-AMG G 63 4x4²

4.968 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2022)

Εικόνες της νέας Mercedes-AMG G 63 4x4² διέρρευσαν και ξεκαθαρίζουν τα πάντα αναφορικά με την εμφάνιση του θηριώδους γερμανικού off-road.

Η πιο off-road G-Class

Την είχαμε δει σε πολλές φωτογραφίες από τα κλικς των κατασκόπων, ωστόσο πλέον ήρθε η ώρα να κάνει την εμφάνισή της χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Ο λόγος για την Mercedes-AMG G 63 4x4², εικόνες της οποίας διέρρευσαν και μας την παρουσιάζουν, έστω και αν δεν πρόκειται για το πλήρες ντεμπούτο του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος

Το δυναμικό off-road μοντέλο βασίζεται στην τρέχουσα G-Class, ωστόσο κουβαλάει μαζί του πολλές αναβαθμίσεις. Η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος που πλέον ορίζεται στα 351 χιλιοστά (αντί για 238 της τυπικής G-Class) οφείλεται στην τροποποιημένη ανάρτηση και τους νέους άξονες. Η Mercedes-AMG G 63 4x4² πατάει σε τροχούς 22 ιντσών ενώ είναι εξοπλισμένη με επιπλέον LED φωτιστικά σώματα, νέο κάλυμμα για την ρεζέρβα και ανθρακονημάτινα διακοσμητικά.

Πολυτελές εσωτερικό με οθόνες 12,3 ιντσών

Το εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με δερμάτινα καθίσματα Nappa και τιμόνι επενδυμένο με δέρμα Dinamica. Στο ταμπλό κυριαρχούν οι δύο οθόνες 12,3 ιντσών, μία για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και η άλλη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto