• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ανανεωμένο XV έχει καλύτερη ηχομόνωση στην καμπίνα και επίσης έχουν γίνει επιδιορθώσεις στη συναρμογή των υλικών, ώστε να μην υπάρχουν δονήσεις ή τριγμοί στο αμάξωμα.

Η ιαπωνική εταιρεία έχει κάνει διάφορες αναβαθμίσεις στις αναρτήσεις του XV και έχει χρησιμοποιήσει ελατήρια μεγαλύτερης αντοχής για πιο σωστή και ασφαλή οδική συμπεριφορά.

Ο 2λιτρος κινητήρας που θα εφοδιάζει το XV έχει δεχθεί βελτιώσεις, προκειμένου να είναι πιο «ραφιναρισμένος» στη λειτουργία του, χωρίς τραχύτητα και με λιγότερους θορύβους.

Στο εσωτερικό του XV υπάρχει μια νέα οθόνη πολλαπλών λειτουργιών στην κεντρική κονσόλα και νέα φινιρίσματα με γυαλιστερή απόχρωση.

Βελτιώσεις στα σημεία για το Subaru XV

5.109 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/2/2014

Η Subaru λανσάρει άμεσα στην ευρωπαϊκή αγορά το compact SUV της –XV- με βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη και τις αναρτήσεις.

 
Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε την ανανεωμένη εκδοχή του XV, την οποία θα λανσάρει άμεσα στην ευρωπαϊκή αγορά και θα περιλαμβάνει επιμέρους βελτιώσεις.

Ειδικότερα, στο εν λόγω XV έχει γίνει καλύτερη ηχομόνωση στην καμπίνα για να μειωθούν οι θόρυβοι και επίσης έχουν γίνει περαιτέρω βελτιώσεις στη συναρμογή των υλικών.

Επιπλέον, ο 2λιτρος κινητήρας πετρελαίου που θα το εφοδιάζει έχει δεχθεί βελτιώσεις, προκειμένου να είναι πιο «ραφιναρισμένος» στη λειτουργία του, χωρίς τραχύτητα και με λιγότερους θορύβους.

Όσον αφορά τις αναρτήσεις του μοντέλου, η ιαπωνική εταιρεία έχει κάνει διάφορες αναβαθμίσεις και έχει χρησιμοποιήσει ελατήρια μεγαλύτερης αντοχής για πιο ολοκληρωμένη οδική συμπεριφορά.

Επίσης, στο εσωτερικό του SUV υπάρχει μια νέα οθόνη πολλαπλών λειτουργιών στην κεντρική κονσόλα και νέα φινιρίσματα με γυαλιστερή απόχρωση.

Tags: SUBARU XV