• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ιπποδύναμη αυξάνεται από τους 575 στους 700 ίππους και η ροπή από τα 750 στα 900 Νm.

Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο σε μια BMW X6 M.

Το εξωτερικό μπορεί να μην είναι αντάξιο με αυτό άλλων βελτιωτικών οίκων όμως ουσιαστικά δεν του λείπει τίποτα.

Bελτίωση για ΒΜW X6 M

6.985 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/6/2017

Ο βελτιωτικός οίκος Manhart πήρε στα χέρια του μία BMW X6 M και την μετέτρεψε στο πιθανότατα πιο γρήγορο SUV. Δείτε το!

 
Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Manhart Perfomance έχει αποδείξει ότι μπορεί να αναβαθμίσει τα μοντέλα της BMW τόσο καλά όσο κανείς άλλος. Αυτή εδώ η Manhart MHX6 700 είναι μια τρανή απόδειξη.

Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο σε μια BMW X6 M και φέρει πάνω του σχεδιαστικές τροποποιήσεις και μια μικρή έξτρα ισχύ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα από τα πιο γρήγορα SUV στην αγορά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ιπποδύναμη αυξάνεται από τους 575 στους 700 ίππους και η ροπή από τα 750 στα 900 Νm. Περιέργως, παρά την τόσο μεγάλη αύξηση στην ισχύ, οι τροποποιήσεις είναι συγκριτικά ελάχιστες. Η Μanhart εξόπλισε τον 4.4 λτ V8 κινητήρα με ένα νέο πακέτο λογισμικού και αναβάθμισε το σύστημα εξάτμισης του αυτοκινήτου όπως και το καζανάκι.
 
Το εξωτερικό μπορεί να μην είναι αντάξιο με αυτό άλλων βελτιωτικών οίκων όμως ουσιαστικά δεν του λείπει τίποτα. Παρατηρούμε ανθρακονημάτινο καπό και μπροστινούς διαχύτες και επιθετικούς εισαγωγείς αέρα στον πρόβολο του αυτοκινήτου και άγριο πίσω διαχύτη με αεροδυναμικό σπόιλερ. Τέλος, το σασί  H & R βρίσκεται σε μικρότερη απόσταση από το έδαφος με τους τροχούς να είναι σχεδίασης Concave ONE 22 ιντσών.

Πώς σας φαίνεται;
 

Tags: BMW X6, MANHART