Best Car 2023 - Καλύτερη κατανάλωση στην πόλη (βενζίνη-Hybrid): Toyota Yaris Hybrid
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Best Car 2023 - Καλύτερη κατανάλωση στην πόλη (βενζίνη-Hybrid): Toyota Yaris Hybrid

213.250 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2023)

Ναι το 0-100 του σήμερα είναι πόσα λίτρα καίει στα 100! Σε κάθε συζήτηση για αυτοκίνητο, ακόμα και για άκρως σπορ κατασκευές, σίγουρα θα αναφερθεί η κατανάλωση. Ελάχιστοι πλέον ασχολούνται με τις εργοστασιακές καταναλώσεις και όταν θέλουν να μάθουν «πόσο καίει» το μοντέλο που τους ενδιαφέρει θα μπουν στο autotriti.gr για να δουν την πραγματική του κατανάλωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Εκτός της μέσης κατανάλωσης, εξίσου σημαντικές είναι και οι καταναλώσεις στον αυτοκινητόδρομο και εντός πόλης. Στα μοντέλα βενζίνης, τον πρώτο λόγο σε αυτή τη μέτρηση έχουν τα υβριδικά, τα οποία ειδικά εντός πόλης έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν, την κατανάλωση εντός πόλης, πρωταθλητής είναι ένα υβριδικό μοντέλο της Toyota, το Yaris Hybrid των 116 ίππων.

Βασιλιάς οικονομίας και στην πόλη με μόλις 3,5 λτ./100χλμ.!

Το υβριδικό Yaris, φέρει το 4ης γενιάς υβριδικό σύστημα της Toyota, με έναν 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρου, συνδυαζόμενο με έναν ηλεκτροκινητήρα 80 ίππων και μπαταρία 0,94 kWh. Η συνδυαστική ισχύς του συνόλου ανέρχεται στους 116 ίππους με 207 Nm ροπής.

Αυτό που εντυπωσιάζει όμως στην οδήγηση του νέου Yaris είναι η εξαιρετική λειτουργία του υβριδικού συστήματος και η πολύ καλή ανάκτηση ενέργειας, με αποτέλεσμα ειδικά μέσα στην πόλη να πηγαίνεις «ηλεκτρικά» σε μεγάλο ποσοστό της διαδρομής σου. Αποτέλεσμα; Οι μετρήσεις μας εντός πόλης έδειξαν κατανάλωση μόλις 3,5 λτ./100χλμ., νούμερο που έρχεται αρκετά ξεκούραστα και που με προσπάθεια μπορεί να πέσει και άλλο!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
skoda