Bγήκε από το νοσοκομείο ο Lauda

2.163 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2018)

Mετά από δύο μήνες, ο Lauda βγήκε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντα του.

Aπο το νοσοκομείο βγήκε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Niki Lauda μετά από δύο μήνες παραμονής, ύστερα από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον πνεύμονα.

Ο Lauda ωστόσο δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντα του ως μη εκτελεστικός πρόεδρος της oμάδας της Mercedes στην F1, αφού θα πρέπει πρώτα να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του, κάτι που σύμφωνα με ανακοίνωση των γιατρών θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.
 
Τον Αύγουστο, ο κ. Marco Idzko, διευθυντής του νοσοκομείου της Βιέννης, είχε δηλώσει ότι η Lauda έλαβε θεραπεία όταν εισήλθε στο νοσοκομείο άρρωστος μετά τις διακοπές του στην Ιbiza, ωστόσο μετέπειτα ο Lauda προσεβλήθη από οξεία πνευμονική νόσο και χρειάστηκε μηχανική υποστήριξη. Σε αυτό το σημείο, οι γιατροί φοβόντουσαν ότι ο Lauda είχε λίγες μέρες ακόμη ζωής, για αυτό και επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες για να γίνει μεταμόσχευση πνεύμονα.

Πάντως, είχε γίνει από νωρίς γνωστό πως η κατάστασή της υγείας του δεν είχε καμία σχέση με τους τραυματισμούς που αποκόμισε το 1976 από το πασίγνωστο ατύχημα του στο Nordschleife.  

Hyundai
skoda