ο κύριος Βασίλης Γούσιος - Sales Manager της Theocarakis S.A. μας μίλησε για το ελαστικό Bluearth AΕ50.

Bluearth AΕ50: Απευθύνονται στο πιο απαιτητικό κοινό

1.793 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

To Yokohama Bluearth AΕ50 ήταν ένα από τα ελαστικά που επιλέξαμε και δοκιμάσαμε στο 1o LIVE test ελαστικών. Ας δούμε πιο κάτω, τι μας λέει ο κύριος Βασίλης Γούσιος - Sales Manager της Theocarakis S.A. σχετικά με τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου ελαστικού καθώς και το ποιους στοχεύει-καλύπτει.

Α.Τ.: Ποιο είναι το «κοινό στόχος» (ποιοι οδηγοί) για το Yokohama Bluearth AΕ50 ;
Β.Γ.: Τα ελαστικά Yokohama BluEarth AE50, απευθύνονται στο πιο απαιτητικό κοινό, αυτό που θέλει το καλύτερο ελαστικό με μοναδικό συμβιβασμό στο τελικό κόστος. Η ίδια η Yokohama παράγει ελαστικά με μοναδικό κριτήριο την ασφάλεια των χρηστών με κορυφαίες επιδόσεις και εμείς από την πλευρά μας ως επίσημος εισαγωγέας των ελαστικών αυτών για πάνω από 60 χρόνια, προσπαθούμε να κρατήσουμε το τελικό κόστος αγοράς τους σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα μπορούμε.    

Α.Τ.: Ποια τα πλεονεκτήματα του Bluearth AΕ50;   
Β.Γ.: Χρησιμοποιώντας καινούργιες τεχνολογίες όπως μείγματα διπλής silica, χρήση ελαίου πορτοκαλιού, υπό-πέλμα εξοικονόμησης καυσίμου και άλλες πολλές το συγκεκριμένο ελαστικό καταφέρνει να έχει πολύ καλές επιδόσεις τόσο στο χειρισμό του σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα όσο και καλύτερο φρενάρισμά σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα σε όλες τις συνθήκες. Καταφέρνει έτσι να προσφέρει στον χρήστη ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών σεβόμενο πάντα το περιβάλλον εκπέμποντας πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Πατήστε «Επόμενη Σελίδα» για να επιστρέψετε στο 2ο Live Mega Test Ελαστικών!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto