2 φωτογραφίες »

Βόμβα στα γραφεία της Revoil - «Δεν μας τρομοκρατούν» η απάντηση

4.506 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2021)

Έκρηξη σημειώθηκε, χθες αργά το βράδυ, έξω από τα γραφεία της εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil, στην περιοχή της Βάρης, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο. «Δεν μας τρομοκρατούν» απαντά η Revoil.

«Μαφιόζικη» επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της Revoil , της εταιρείας πετρελαιοειδών συμφερόντων της οικογένειας Ρούσου, επί της οδού Καποδιστρίου, αργά χθες το βράδυ. Αγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό όπου εξεράγη περίπου στις 22:30, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για εργαζόμενο της εταιρείας ή κάποιον περαστικό.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η σφοδρότητα της έκρηξης ήταν τόσο μεγάλη που καταστράφηκε η πρόσοψη του κτιρίου και μεγάλο μέρος του εσωτερικού. Η επίθεση αυτή έρχεται σε μια στιγμή που η Revoil, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, αναπτύσσεται διαρκώς, καθώς επεκτείνει με ραγδαίους ρυθμούς τη δραστηριότητά της στην Αθήνα και την επικράτεια, ενώ κατέχει ιδιόκτητες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Aσπρόπυργο και Xίο. Η Revoil μετρά περισσότερα από 520 πρατήρια υγρών καυσίμων στην Ελλάδα και κατέχει μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 10,4%.

Η εταιρεία προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με το χθεσινό συμβάν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
«Σε συνέχεια της εμπρηστικής επίθεσης που έλαβε χώρα χτες βράδυ στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας REVOIL, καταδικάζουμε δημόσια κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε ότι έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
 
Τέτοιες άνανδρες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν και πάνω απ' όλα δε συνάδουν με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας μας.
 
Δηλώνουμε ότι θα συνδράμουμε τα μέγιστα προς τις δημόσιες αρχές για την ανεύρεση των υπαιτίων».

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto