Η Lamborghini παρουσίασε την εκδήλωση The Quail της Καλιφόρνιας την Centenario Roadster, ένα εξωτικό supercar που φτιάχτηκε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή της φίρμας, Ferruccio Lamb
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lamborghini παρουσίασε την εκδήλωση The Quail της Καλιφόρνιας την Centenario Roadster, ένα εξωτικό supercar που φτιάχτηκε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή της φίρμας, Ferruccio Lamborghini.

Centenario Roadster (vid)

4.568 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2016)

Η Lamborghini παρουσίασε την Centenario Roadster, ένα «ανοικτό» carbon supercar 770 ίππων, που θα κατασκευαστεί σε 20 αντίτυπα. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο εξωτικό αυτοκίνητο των Ιταλών, από τις επιδόσεις μέχρι την …τιμή του.

Τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, η Lamborghini παρουσίασε την Centenario, ένα εξωτικό supercar που φτιάχτηκε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή της φίρμας, Ferruccio Lamborghinicoupe εκδοχή κατασκευάστηκε σε 20 μόλις αντίτυπα, τα οποία όπως αναμενόταν πουλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού. Σήμερα, η ιταλική εταιρεία παρουσίασε στο Μοντερέι την «ανοικτή» εκδοχή του οχήματος, την Centenario Roadster.Όπως και η «κλειστή» έκδοση, θα γίνει σε 20 κομμάτια, τα οποία έχουν ήδη «φύγει», κοστίζοντας πάνω από 2 εκ. ευρώ (συν φόρους). Αν μη τι άλλο, η περίσταση σηκώνει γιορτές και πανηγύρια…Η Lamborghini Centenario Roadster συνεχίζει να είναι γεμάτη γωνίες, ενώ διαθέτει τεράστια μέρη από ανθρακονήματα, όπως οι πλευρικές ποδιές, τα σπλίτερ και τα πτερύγια.Φυσικά η Centenario Roadster διαθέτει τον ίδιο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 770 ίππους. Ο κόφτης έχει ανέβει από τις 8.350 στις 8.600 σ.α.λ., ενώ το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 2,9 δλ. Η τελική ταχύτητα υπερβαίνει τα 350 χλμ./ώρα, την ίδια στιγμή που το αμάξωμα κάνει το 100-0 χλμ./ώρα σε 31 μέτρα.Το carbon αμάξωμα ζυγίζει μόλις 1.570 κιλά, γεγονός που προσδίδει στην Lamborghini Centenario Roadster μια σχέση βάρους/ισχύος, της τάξης των 2,04 κιλά/ίππο. Διαθέτει νέο σύστημα πέδησης στους πίσω τροχούς, αλλά και ηλεκτρονικά ανοιγόμενη πίσω αεροτομή.Το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί με σύστημα infotainment με οθόνη αφής 10,1 ιντσών, ενώ έχει τοποθετηθεί και συσκευή τηλεμετρίας, η οποία καταγράφει σε βίντεο τους γύρους σε πίστα.Μετά την εκδήλωση The Quail της Καλιφόρνιας, η Lamborghini Centenario Roadster θα πάρει το δρόμο για το Pebble Beach Concours d`Elegance, που ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 21 Αυγούστου.

Όπως και η «κλειστή» έκδοση, θα γίνει σε 20 κομμάτια, τα οποία έχουν ήδη «φύγει», κοστίζοντας πάνω από 2 εκ. ευρώ (συν φόρους).

Όπως και η «κλειστή» έκδοση, θα γίνει σε 20 κομμάτια, τα οποία έχουν ήδη «φύγει», κοστίζοντας πάνω από 2 εκ. ευρώ (συν φόρους).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
test center