Citroen: Αυτός είναι ο ανταγωνιστής του Dacia Spring

10.337 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2021)

Το Dacia Spring της Citroen θα είναι επίσης φθηνό, ηλεκτρικό και SUV. Ποιο από τα δύο λέτε να πετύχει περισσότερο;

To Dacia Spring είναι από τα πλέον αναμενόμενα μοντέλα του 2021, μιας και ο σούπερ value for money χαρακτήρας του και το compact μέγεθός του είναι ότι ζητά κανείς από ένα μικρό crossover όχημα. Βλέποντας το ρεύμα της ανερχόμενης αυτής κατηγορίας η Citroen ετοιμάζει τη δική της απάντηση, με ένα «small B-SUV» όπως το χαρακτηρίζουν οι Γάλλοι, μήκους 4 μέτρων για να βρεθεί απέναντι από το Dacia Spring.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα ηλεκτροκίνητο Citroen C3 2022. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διαρρέουν δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το γαλλικό μικρομεσαίο, ακόμη και αν στο «τραπέζι» υπάρχει το ενδεχόμενο να ονομάζεται Citroen e-C3.

Θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα e-CMP του Ομίλου Stellantis, με προσαρμοσμένη για χαμηλότερο κόστος αρχιτεκτονική έκδοσή της. Αν και είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε τεχνικές λεπτομέρειες υπάρχουν εκτιμήσεις για ελάχιστη αυτονομία στα 200 χιλιόμετρα.

Αρχικά θα απευθύνεται σε αναδυόμενες αγορές όπως αυτή της Ινδίας,, που δείχνει θερμό ενδιαφέρον για την κατηγορία, με την παρουσίασή του να αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες και το λανσάρισμά του να υπολογίζεται μέσα στο 2022. Η παραγωγή αναμένεται να γίνει στο εργοστάσιο της φίρμας στην Ινδία, ωστόσο λόγο των επιπτώσεων του κορωνοϊού και της έλλειψης microchips ίσως καθυστερήσει λίγο παραπάνω.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
NISSAN