Citroen C3: Το πιο άνετο μικρό της ελληνικής αγοράς
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C3: Το πιο άνετο μικρό της ελληνικής αγοράς

35.978 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2021)

Η λέξη «άνεση» έχει ρίζα... γαλλική. Με την Citroen να έχει το know how του όρου comfort, το Citroen C3 καταφέρνει και ξεχωρίζει στην κατηγορία των μικρών, έχοντας πλέον και «εσωτερικό ανταγωνισμό» με την special και περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοση Citroen C3 Saint James.

Αν ψάχνετε ένα σικάτο αυτοκίνητο, full σε τεχνολογίες και άνετο σε όλους τους τομείς, η απάντηση είναι ακριβώς μπροστά σας. Το Citroen C3 αποτελεί την ιδανική πρόταση για όσους αναζητούν ένα μικρών διαστάσεων αυτοκίνητο το οποίο δεν χάνει πουθενά. Από την σχεδίαση και το εσωτερικό, μέχρι την οδική συμπεριφορά και την άνεση, το γαλλικό μικρό αντιμετωπίζει με επιτυχία κάθε πρόκληση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Μοντέρνα και δυναμική σχεδίαση 

Όταν η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει περισσότερο, σίγουρα το Citroen C3 εντυπωσιάζει τον θεατή με το ευχάριστο και ζωντανό design του. Σε αυτό εξυπηρετεί και η τεράστια παλέτα χρωματικών επιλογών που έχει κανείς στην διάθεσή του για να διαμορφώσει το αυτοκίνητο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Citroen προσφέρει 97 συνδυασμούς εξατομίκευσης για το αμάξωμα, την οροφή, τα περιμετρικά διακοσμητικά και το εσωτερικό. Συν τοις άλλοις, διαθέσιμες πλέον είναι και νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών, οι οποίες ενισχύουν ακόμη περισσότερο το δυναμικό ύφος του αυτοκινήτου.
Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
VW CRAFTER LEASEPRO