5 φωτογραφίες »

Citroen C3 Vs Opel Corsa στις βασικές diesel εκδόσεις

151.957 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2021)

Τα Citroen C3 και Opel Corsa είναι στις πρώτες θέσεις των επιλογών στις εταιρικές πωλήσεις και οι diesel βασικές τους εκδόσεις έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σε αυτό. Για αυτό και τα δύο μικρά μπαίνουν στο ρινγκ να αναμετρηθούν.

Citroen C3 και Opel Corsa φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των εταιρικών πωλήσεων στην Ελλάδα, με τις diesel εκδόσεις να αποδεικνύονται ιδιαίτερα θελκτικές στις εταιρείες που προμηθεύονται με τα δύο δημοφιλή μικρά για τις μετακινήσεις των στελεχών τους. Ποια όμως είναι η δέουσα επιλογή ανάμεσα στα δύο μοντέλα, όχι αποκλειστικά για τις εταιρείες, αλλά για τον κάθε ένα που διανύει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά; Το autotriti.gr κάνει μία σύγκριση στις diesel βασικές εκδόσεις των δύο μοντέλων για να σας λύσει τις απορίες.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Για να μην μακρηγορούμε, ξεκινάμε αμέσως από το πιο σημαντικό παράγοντα στην αγορά ενός αυτοκινήτου που είναι η τιμή και στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Έχουμε και λέμε. Το Citroen C3 στην έκδοση Flair με τον 1,5 BlueHDi πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 100 ίππων κοστίζει από 16.750 ευρώ. Την ίδια ώρα το Opel Corsa στη δική του βασική diesel έκδοση με τον ίδιο 1.500άρη κινητήρα αλλά ρυθμισμένο να προσφέρει 102 άλογα, ξεκινά από 17.070 ευρώ.     
 
Σχεδίαση: Πιο ιδιαίτερο το C3, πιο σπορτίφ το Corsa
Το Citroen C3 ξεχωρίζει για την πιο «τολμηρή» του παρουσία, η οποία εκφράζεται από το πιο στρογγυλεμένο αμάξωμα, με τα ψηλά τοποθετημένα στενά LED φώτα ημέρας, το μεγάλο σε όγκο προφυλακτήρα, τα πλαϊνά προαιρετικά προστατευτικά Airbumps και φυσικά τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Από την άλλη το Corsa είναι μακρύτερο και στενότερο του C3 και σε συνδυασμό με την κεκλιμένη οροφή και τα δυναμικά στοιχεία στο σχεδιασμό του, όπως η μάσκα με τη στενή γρίλια και τα «νεύρα» στο καπό, το σύνολο αποκτά μια πιο αθλητική και επιβλητική υπόσταση, που δεν περνάει απαρατήρητη.

Μάχη!
Τα Citroen C3 και Opel Corsa μπαίνουν στο ρινγκ να αναμετρηθούν με τις βασικές ντίζελ εκδόσεις τους.
Ποιο προτιμάς και γιατί;

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto