• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
6 φωτογραφίες »

Εσωτερικό-Χώροι: Αμφότερα ποιοτικά, κερδίζει στα σημεία το Corsa

45.336 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2021)

Στο εσωτερικό του Corsa η σχεδίαση ακολουθεί οριζόντια αρχιτεκτονική. Το ταμπλό χωρίζεται οριζόντια από ένα πλαστικό σιρίτι, όπου το πάνω μέρος καλύπτεται από μαλακό υλικό, ενώ από κάτω ακριβώς στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής 5 ιντσών. Από εργονομικής άποψης, όλα τα χειριστήρια και τα μπουτόν είναι σωστά τοποθετημένα, με το κέντρο των «εξελίξεων» να είναι η οθόνη αφής, κάτω από την οποία βρίσκονται οι διακόπτες του κλιματισμού. O χώρος αποσκευών του Corsa φτάνει συνολικά τα 309 λτ. χωρητικότητας. Τέλος να σημειωθεί πως πολλές είναι οι θέσεις για μικροαντικείμενα στην καμπίνα και την κονσόλα, ενώ στο πίσω διάζωμα επιβατών θα συναντήσουμε και δύο θύρες USB.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Στην αντίπερα όχθη το εσωτερικό του Citroën C3 χαρακτηρίζεται από τη χρήση σκληρού πλαστικού, ωστόσο διαθέτει πληθώρα λεπτομερειών που αναδεικνύουν τη μοντέρνα αισθητική, αλλά και τη γερή συναρμολόγηση. Φυσικά, αναφορά πρέπει να γίνει στα καθίσματα Advanced Comfort που προσφέρουν άνεση... πολυθρόνας, ενώ το κεντρικό υποβραχιόνιο βρίσκεται εκεί για τον οδηγό. Η οθόνη αφής των 7 ιντσών δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό, ενώ η τεχνολογία Mirror Screen διασφαλίζει πως το C3 είναι συμβατό τόσο με Android Auto, όσο και με το σύστημα Apple CarPlay. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι μεγάλος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 300 λίτρων, ενώ στην καμπίνα των επιβατών του C3 υπάρχουν αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα, άλλες πρακτικές και άλλες λιγότερο πρακτικές.
 
Σε κάθε περίπτωση οι χώροι και στα δύο μοντέλα δεν διαφέρουν ιδιαίτερα και σαν γενική εικόνα, θα μεταφέρουν με άνεση τέσσερις ενήλικους και με κάποιες παραχωρήσεις ακόμα και πέντε.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »