Σχεδιαστικά το Citroen C4 C-Cross συνδυάζει τα στοιχεία ενός crossover και ενός κουπέ αυτοκινήτου.

Οι εξοπλιστικές εκδόσεις

19.155 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2021)

Περνώντας στις εξοπλιστικές εκδόσεις, είτε επιλέξει κάποιος συμαβτικό κινητήρα βενζίνης ή diesel, είτε το ηλεκτρικό e-C4 θα βρει τις εξής τέσσερις: Feel (από 17.950 ευρώ η βενζίνη - από 20.200 ευρώ το diesel - από 33.800 ευρώ το ηλεκτρικό), Feel Pack (από 19.600 ευρώ η βενζίνη - από 21.800 ευρώ το diesel - από 34.500 ευρώ το ηλεκτρικό), Shine (από 22.200 ευρώ η βενζίνη - από 22.900 ευρώ το diesel - από 36.100 ευρώ το ηλεκτρικό) και Shine Pack (από 23.850 ευρώ η βενζίνη - από 24.850 ευρώ το diesel - από 37.400 ευρώ το ηλεκτρικό). Να υπογραμμίσουμε πως η κορυφαία έκδοση του ηλεκτρικού είναι η Exclusive με κόστος από 38.400 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η έκδοση Feel προσφέρεται μόνο στα βασικά μοντέλα βενζίνης (100 PS) και diesel (110 PS), όπου κάποιος μπορεί να βρει μεταξύ άλλων: Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, 6 αερόσακους, τα συστήματα ABS, EBD, Brake Assist, ESP και Hill Assist, Περιοριστή και ρυθμιστή ταχύτητας και ένα πακέτο ασφαλείας που εξοπλίζει το μοντέλο με συστήματα όπως σύστημα προειδοποίησης για ακούσια αναχώρηση από τη λωρίδα, Σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων, Driver Attention Alert, Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος (Active Safety Brake) κ.α..
 
Ανεβαίνοντας επίπεδο και επιλέγοντας την έκδοση Feel Pack δίνεται η δυνατότητα συνδυασμού της με τις πιο ισχυρές εκδόσεις των 130 ίππων τόσο για τη βενζίνη (από 21.250 ευρώ), όσο και για το diesel (από 25.200 ευρώ). Ανάμεσα από τα δυνατά σημεία αυτού του εξοπλιστικού επιπέδου θα βρει κανείς: αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ψηφιακό πίνακα οργάνων TFT 5,5" και προβολείς τεχνολογίας LED.
 
Από εκεί και πέρα, η έκδοση Shine βάζει στο παιχνίδι ακόμα περισσότερη τεχνολογία όπως για παράδειγμα το σύστημα πλοήγησης Citroen Connect Navigation, το σύστημα συγκράτησης συσκευής tablet Smart Pad Support Citroen, το σύστημα αυτόματης εναλλαγής μεσαίας/μεγάλης σκάλας φώτων (Intelligent High Beam Assist), Έγχρωμο σύστημα Head Up Display και πάτωμα χώρου αποσκευών 2 επιπέδων, Πρίζα 12V και 3 Θύρες USB Εσωτερικός καθρέπτης ηλεκτροχρωμίου, Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων.
 
Τέλος η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Shine Pack είναι η μοναδική που μπορεί να συσχετιστεί με το ισχυρότερο C4 C-Cross των 155 ίππων (από 28.400 ευρώ), ενώ όπως προαναφέραμε δίνει το παρών και στην περίπτωση του ντίζελ με κόστος από 28.350 για την πιο πλήρη έκδοση με τους 130 ίππους. Όποιος στραφεί σε αυτή την επιλογή θα δει επιπλέον την ύπαρξη του συστήματος Keyless, σύστημα ασύρματης φόρτισης Smartphone και κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision και αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός, πίσω και στο πλάι.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green