Τι πρέπει να προσέξετε και να μην ξεχάσετε όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο;

Έλεγχος συστημάτων μετάδοσης και διεύθυνσης

Έλεγχος αμαξώματος.

Πώς γίνεται η μεταβίβαση μεταχειρισμένου

Καλό θα είναι ο έλεγχος που θα κάνετε στο μεταχειρισμένο, να γίνει συνοδεία κάποιου μηχανικού που εμπιστεύεστε, ο οποίος μπορεί ίσως να βρει και κάποιες «κρυφές βλάβες».

«Δεκτός κάθε έλεγχος»;

250.491 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/2/2017

Τη φράση αυτή τη συναντούμε συχνά σε αγγελίες μεταχειρισμένων, η οποία και εν μέρει, αποτελεί ένα εχέγγυο για την καλή κατάσταση του προς πώληση αυτοκινήτου...Τι ισχύει όμως στην πράξη;

 
...Στην πράξη ωστόσο και πριν την αγορά, ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να κάνει μόνος του κάποιους διεξοδικούς ελέγχους στο αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει, ώστε να σιγουρευτεί όσο το δυνατόν για το «άριστον» της κατάστασης.

Tip
Καλό θα είναι ο έλεγχος που θα κάνετε στο μεταχειρισμένο, να γίνει συνοδεία κάποιου μηχανικού που εμπιστεύεστε, ο οποίος μπορεί ίσως να βρει και κάποιες «κρυφές βλάβες».

Ελέγξτε σωστά το μεταχειρισμένο που σας ενδιαφέρει
Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού όσο και εάν σας διαβεβαιώνει ο πωλητής (ιδιώτης ή επαγγελματίας) για το… άριστο της κατάστασής του, ποτέ δεν μπορείτε να είσαστε σίγουροι για το παρελθόν του. Οπότε, προτού αγοράσει κανείς το μεταχειρισμένο που τον ενδιαφέρει, επιβάλλεται να πραγματοποιήσει ένα λεπτομερή –στο μέτρο πάντα του δυνατού– έλεγχο. Πολύ σημαντικό είναι επίσης, ο ενδιαφερόμενος να πραγματοποιήσει και ένα test-drive. Ας δούμε όμως τι πρέπει να ελέγξετε πριν την αγορά:

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • ANDREAS

    Καλησπέρα σας.Μπορεί Κάποιος ,σας παρακαλώ να μου εξηγήσει λίγο που ακριβώς γράφει στην άδεια κυκλοφορία του αυτοκινήτου, το πόσα άλογα έχει? να μου το κάνετε λίγο νιανιά . Δεν καταλαβένο όλους τους αριθμούς, τι σημαίνει , και τί λέει ο κάθε ένας. Σας ευχαριστώ.

      33