Δημοτικός υπάλληλος έκλεβε Ι.Χ στη Θεσσ/νίκη

2.192 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2020)

Οι Αρχές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν πως ο άνθρωπος που έκλεβε Ι.Χ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν δημοτικός υπάλληλος. Δείτε το video στο οποίο αποκαλύπτεται πως έκλεβε με γερανό τα οχήματα που τον ενδιέφεραν.

Στην σύλληψη ενός 54χρονου άνδρα με την διαδικασία του αυτοφώρου προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές, με κατηγορίες για κλοπή 5 αυτοκινήτων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως θα δείτε στο video που εξασφάλισε το thestival.gr, ο 54χρονος, υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης, σταθμεύει στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης το γερανοφόρο όχημα της υπηρεσίας και στη συνέχεια «σηκώνει» ένα σταθμευμένο όχημα. Πρόκειται για την τελευταία από τις πέντε κλοπές αυτοκινήτων που πραγματοποίησε από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και τις 11 Μαΐου.

Όπως αποδείχτηκε, ο συγκεκριμένος υπάλληλος εντόπιζε εγκαταλελειμμένα οχήματα και αφού τα «σήκωνε» με τον γερανό, τα μετέφερε σε μάντρα μεταχειρισμένων για να αποκομίσει οικονομικό όφελος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας, προκειμένου να εξακριβωθεί και να εκτιμηθεί εν συνόλω η δράση του και να αποφασιστεί στη συνέχεια η ποινική του μεταχείριση. Ενόψει της προκαταρκτικής, αποφασίστηκε να μην απαγγελθούν στην παρούσα φάση κατηγορίες εις βάρος του και κατόπιν αυτού αφέθηκε ελεύθερος.
 

Toyota
moto