Το Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα είναι ένα τεύχος γεμάτο αυτοκίνητο, αποκλειστικά θέματα και ειδικά αφιερώματα που δεν πρέπει να χάσετε.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα είναι ένα τεύχος γεμάτο αυτοκίνητο, αποκλειστικά θέματα και ειδικά αφιερώματα που δεν πρέπει να χάσετε.

Διαβάστε στο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο

3.704 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2014)

Στο νέο Auto Τρίτη, οικονομικά μίνι και μικρά μοντέλα «συγκρούονται», ενώ παρουσιάζονται άλλα που κρύβουν μέσα τους ένα supercar. Θα βρείτε ένα εκτενές ρεπορτάζ για το LPG, αλλά θα μάθετε και ό,τι νέο λανσάρει η VW.

Το τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα, είναι ένα τεύχος το οποίο δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε! Αρχικά, σας μεταφέρουμε τις πρώτες οδηγικές μας εντυπώσεις από δύο νέες εκδόσεις του Volkswagen Golf, την έκδοση με φυσικό αέριο η οποία ξεχωρίζει με την οικονομία καυσίμου που προσφέρει (μόλις 3,4 ευρώ / 100 χιλιόμετρα) και την Sportsvan που ουσιαστικά αποτελεί την πολυμορφική εκδοχή του με τους μεγαλύτερους σε Golf χώρους για επιβάτες και αποσκευές.Στη συνέχεια δοκιμάζουμε δύο σούπερ οικονομικά μίνι μοντέλα, τα smart fortwo electric drive και Fiat Panda 0,9 TwinAir CNG, εκ των οποίων το πρώτο είναι ηλεκτρικό, που σημαίνει ότι φορτίζει και κάνει 100 περίπου πραγματικά χιλιόμετρα με 1,5 ευρώ, το δεύτερο καίει φυσικό αέριο και για 100 χιλιόμετρα θέλει περίπου 3 ευρώ.Έπειτα, συγκρίνουμε δύο εκ των best seller μικρών της ελληνικής αγοράς, το άρτι αφιχθέν Volkswagen Polo με το Ford Fiesta, στις βενζινοκίνητες τούρμπο εκδόσεις τους με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ώστε να αποφασίσουμε ποιο είναι καλύτερο, ενώ τέλος παρουσιάζουμε πέντε μοντέλα που κρύβουν μέσα τους κάτι από supercar. Γιατί όλοι λατρεύουν τις επιδόσεις, την τεχνολογία και την εμφάνιση των υπεραυτοκινήτων, λίγοι όμως μπορούν να τα αποκτήσουν… Ή μήπως να μην βιαστείτε να απαντήσετε;Και τέλος, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά δημοσιεύουμε ένα Mega ρεπορτάζ για το LPG στο οποίο βρίσκουμε και παρουσιάζουμε τους- μετά από μεγάλη έρευνα-επαγγελματίες που με τη δουλειά και τις προσφορές τους σας θέλουν ζωντανή διαφήμισή τους. Ένα αφιέρωμα που δεν χάνεις με τίποτα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw