Διέρρευσαν εικόνες του ηλεκτρικού Lexus RZ 450e
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσαν εικόνες του ηλεκτρικού Lexus RZ 450e

2.069 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2022)

Το αμιγώς ηλεκτρικό Lexus RZ 450e διέρρευσε λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του και οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Σε λίγες ημέρες το επίσημο ντεμπούτο

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lexus, το RZ 450e, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις 20 Απριλίου, αλλά πριν από την επίσημη αποκάλυψη, ένα σύνολο φωτογραφιών που διέρρευσαν δείχνουν το μοντέλο, βάζοντας έτσι τέλος στην αναμονή, τουλάχιστον σε ότι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διατηρεί την σχεδιαστική «ταυτότητα» της Lexus

Παρόλο που οι εικόνες είναι χαμηλής ποιότητας, το RZ 450e είναι ξεκάθαρο πως διαθέτει δίχρωμο εξωτερικό σε ένα συνδυασμό πορτοκαλί και μαύρου χρώματος. Η μαύρη μάσκα εκτείνεται μέχρι το καπό και στη συνέχεια ανεβαίνει και στην οροφή, φτάνοντας μέχρι πίσω. Βαμμένοι με μαύρο χρώμα είναι και οι πλαϊνοί εξωτερικοί καθρέπτες. Σε γενικές γραμμές η σχεδίαση του Lexus RZ 450e φαίνεται πως έχει έντονο το φουτουριστικό στοιχείο, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πιστή στις αρχές της Lexus, κάνοντας έτσι άμεσα αναγνωρίσιμο το μοντέλο.

Καμπίνα παρόμοια του Toyota bZ4X

Δεν είναι μυστικό πως το Lexus RZ 450e θα αποτελέσει την premium έκδοση του Toyota bZ4X που ήδη έχουμε δει. Ως εκ τούτου παρόμοια θα είναι και η διάταξη στην καμπίνα, όπως μαρτυρά και μία εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Lexus πριν από κάποιες ημέρες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center