Διέρρευσαν τα σχέδια του ηλεκτρικού SUV της Lotus
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσαν τα σχέδια του ηλεκτρικού SUV της Lotus

2.021 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2022)

Εικόνες πατέντας «μαρτυρούν» τον εξωτερικό σχεδιασμό του επερχόμενου ηλεκτρικού SUV της Lotus που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Ντεμπούτο στις 29 Μαρτίου

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Lotus που εξελίσσεται με την κωδική ονομασία Type 132 θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 29 Μαρτίου, όμως δε χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε για να το δούμε. Οι εικόνες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που βλέπετε υποβλήθηκαν από την Wuhan Lotus Cars Co., Ltd και έχουν δημοσιευτεί επίσημα από την αρμόδια αρχή της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ενεργούς αεραγωγούς και LiDAR

Όπως μπορούμε να δούμε το ηλεκτρικό SUV στις άκρες του εμπρόσθιου κάτω μέρους ενσωματώνει ενεργούς αεραγωγούς. Κάθε άνοιγμα έχει εξάγωνη μορφή και χωρίζεται σε έξι τριγωνικά επί μέρους κομμάτια τα οποία μπορούν να ανοιγοκλείνουν. Πιθανότατα το στοιχείο αυτό συμβάλει στην καλύτερη ψύξη της μπαταρίας και του κινητήρα, αλλά και στην αεροδυναμική. Από κει και πέρα το LiDAR που είναι τοποθετημένο στην οροφή πάνω από το παρμπρίζ ξεχωρίζει και δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε ότι η Lotus έχει εγκαταλείψει τους συμβατικούς πλαϊνούς καθρέφτες υπέρ των καμερών. Ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμοι και οι κανονικοί καθρέπτες.

LED φώτα και τεράστια οθόνη στο εσωτερικό

Η θύρα φόρτισης είναι τοποθετημένη στο αριστερό μπροστινό φτερό, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει τοποθετημένη και μία LED μπάρα που τρέχει από τη μία άκρη στην άλλη.  Στο εσωτερικό υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και ένα σπορ τιμόνι με ραφές. Το τελευταίο ενσωματώνει διάφορα μπουτόν, ενώ ακριβώς από πίσω φιλοξενεί τα paddles που αλλάζουν τα οδηγικά προφίλ τα οποία και θα διαθέτει. Από προηγούμενα, πρέπει να σημειώσουμε, πως το παρών θα δίνει και μία αναδυόμενη οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
test center