Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 5 και μοιάζει πολύ όπως φαίνεται στη Σειρά 7
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 5 και μοιάζει πολύ όπως φαίνεται στη Σειρά 7

Διέρρευσε η BMW Σειρά 5

4.889 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2016)

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που δείχνουν τη νέα 7η γενιά της BMW Σειρά 5 η οποία φέρει την κωδική ονομασία G30 και θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα αύριο στις 13 Οκτωβρίου.

Όσοι μας παρακολουθείτε δεν θα εκπλήσσεστε από αυτές, τις πρώτες εικόνες της νέας BMW Σειρά 5, καθώς ήδη σας την έχουμε αποκαλύψει μέσω κατασκοπευτικών, ψηφιακά επεξεργασμένων φωτογραφιών

Το πίσω μέρος έχει γίνει πιο επιθετικό από αυτό της σημερινής Σειράς 5.

Το πίσω μέρος έχει γίνει πιο επιθετικό από αυτό της σημερινής Σειράς 5.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτή τη φορά, θα τη δούμε μέσα από εικόνες μπροσούρας η οποία έπεσε σε... λάθος χέρια και έτσι χάλασε την παρουσίαση της 7ης γενιάς της Σειράς 5 η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο 13 Οκτωβρίου.

Μπορεί οι εικόνες να μην είναι καλής ανάλυσης, παρόλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα την εμφάνιση της G30, όπως είναι η κωδική ονομασία της νέας 5αρας, η οποία ακολουθεί πιστά τα σχεδιαστικά μονοπάτια της μεγαλύτερης Σειράς 7.
 
Όσον αφορά το εσωτερικό της, εκεί συναντάμε τη γνώριμη εικόνα, επίσης από την BMW Σειρά 7, καθώς εκτός από τη σχεδίαση, πανομοιότυπα είναι τα χειριστήρια, οι αεραγωγοί, οι οθόνες, το τιμόνι, ο επιλογέας ταχυτήτων και ο πίνακας οργάνων.

Μέχρι την αυριανή παρουσίαση, με την οποία θα έχουμε και όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα Σειρά 5, υπενθυμίζουμε πως το νέο γερμανικό μοντέλο θα βασίζεται στο νέο πάτωμα CLAR (Cluster Architecture) για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιούνται ατσάλι υπερύψηλης αντοχής, ανθρακονήματα και αλουμίνιο, εξοικονομώντας έτσι βάρος 100 κιλών. 

Κάτω από το καπό της θεωρούμε δεδομένο πως θα τοποθετούνται μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου 2,0 λτ. και 3,0 λτ., ενώ θα δούμε φυσικά υβριδική έκδοση plug-in και M5.

Το λανσάρισμα της σεντάν Σειράς 5 θα ακολουθήσει αυτό των Touring (G31) και GT (G32).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center