Διέρρευσε η νέα Bugatti και λέγεται Centodieci.

Η Bugatti αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα ένα νέο μοντέλο το οποίο θα αποτίει φόρο τιμής στην EB110 Super Sport.

H μάσκα και το «πέταλο» έχουν μικρότερο μέγεθος απ ότι στη Chiron.

H Bugatti Centodieci θα παίρνει ισχύ από τον W16 8,0 λίτρων κινητήρα με τέσσερα τούρμπο που βρίσκουμε και στη Chiron αποδίδοντας 1.500 ίππους και ροπή 1600 Nm.

Διέρρευσε η νέα Bugatti και λέγεται Centodieci

2.874 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2019)

Η Bugatti αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα ένα νέο μοντέλο το οποίο θα αποτίει φόρο τιμής στην EB110 Super Sport, ωστόσο εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φαίνεται πως πρόλαβαν τη μάρκα, αποκαλύπτοντας το μοντέλο αλλά και την ονομασία του.

Όπως μπορούμε να δούμε το νέο μοντέλο, το οποίο λέγεται πως θα έχει περιορισμένο αριθμό παραγωγής που θα φτάσει τις 10 μονάδες, ονομάζεται Centodieci και βασίζεται στη Chiron, ωστόσο έχει λάβει ένα προσαρμοσμένο αμάξωμα που θυμίζει κάπως την φημισμένη Bugatti EB110 Super Sport.
 
Μπροστά, η μάσκα και το «πέταλο» έχουν μικρότερο μέγεθος απ ότι στη Chiron, ενώ υπάρχουν ακόμα ανασχεδιασμένοι αεραγωγοί, αλλά και ένα σπλίτερ από ίνες άνθρακα που τελειώνει σε λευκό χρώμα. Παράλληλα εντύπωση προκαλούν και τα απίστευτα λεπτά οριζόντια φώτα LED.
 
Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε τους τροχούς που συνδυάζουν το λευκό με το μαύρο χρώμα, αλλά και τις κόκκινες δαγκάνες φρένων. Το πίσω μέρος είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Η μεγάλη αεροτομή και ο αεροδυναμικός διαχύτης συνθέτουν ένα τρομερό δίδυμο, ενώ οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης είναι κάθετα τοποθετημένες ανα ζευγάρια.
 
Τέλος, αν και τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο λέγεται πως η Bugatti Centodieci θα παίρνει ισχύ από τον W16 8,0 λίτρων κινητήρα με τέσσερα τούρμπο που βρίσκουμε και στη Chiron αποδίδοντας 1.500 ίππους και ροπή 1600 Nm.

ELASTIKA 2024
OPEL