Η εικόνα διέρρευσε σε ένα φόρουμ σχετικό με την Corvette.

Διέρρευσε το πίσω μέρος της νέας Corvette

1.628 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Για τη νέα Chevrolet Corvette C8 έχουμε ακούσει πολλά και έχουμε δει ακόμα περισσότερα σχέδια αλλά και καμουφλαρίσμενα πρωτότυπα, ωστόσο όπως φαίνεται για πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ακάλυπτο το πίσω μέρος του κεντρομήχανου μοντέλου.

Αυτό συμβαίνει μέσω μίας εικόνας που διέρρευσε σε ένα φόρουμ σχετικά με την Corvette, την οποία μπορείτε να δείτε στην γκαλερί. Η εικόνα παρουσιάζει το πίσω μέρος μίας C8 Corvette βαμμένη σε μπλε χρώμα, το οποίο η Chevrolet αναφέρει συγκεκριμένα ως Elkhart Blue.
 
Από κει και πέρα μπορούμε να δούμε πως τα νέα φώτα της C8 Corvette μοιράζονται κάποια χαρακτηριστικά με αυτά της Chevrolet Camaro. Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε πως το κάτω μέρος των φωτιστικών σωμάτων είναι τα φώτα που ενεργοποιούνται κατά την πέδηση, ενώ το πάνω μέρος είναι τα φώτα της όπισθεν. Η αεροτομή έχει λάβει ένα ενδιαφέρον σχεδιασμό, ενώ κάτω από τα φώτα έχουν εγκατασταθεί δύο μεγάλοι τετράγωνοι αεραγωγοί.
 
Τέλος, το κάτω μέρος της «ουράς» χαρακτηρίζεται από τέσσερις -επίσης- τετράγωνες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει ένας αεροδυναμικός διαχύτης.
 
Η Chevrolet θα παρουσιάσει τη C8 Corvette στις 18 Ιουλίου και βάσης της εικόνας που διέρρευσε και επιβεβαιώνει τα όσα είχαμε δει μέχρι στιγμής στα πρωτότυπα, είμαστε σχεδόν σίγουροι πως ο πρόβολος θα χαρακτηρίζεται από γωνιακούς προβολείς και αιχμηρά σχεδιασμένες εισόδους αέρα.  

PEUGEOT NEW EVANS
NISSAN