8 φωτογραφίες »

Τα σχέδια που βλέπετε καταχωρήθηκαν στις αρμόδιες αρχές εμπορικών σημάτων της Αυστραλίας.

Διέρρευσε το ταμπλό του νέου Honda Civic

5.486 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2020)

Κατατεθειμένα σχέδια της Honda διέρρευσαν και πιθανότατα μας προσφέρουν μία πρώτη ματιά στο ταμπλό του νέου Civic.


Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχέδια που δείχνουν την εξωτερική εμφάνιση του νέου Honda Civic και η αποκάλυψη αυτή ακολουθήθηκε από αντίστοιχες εικόνες για το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου. Συγκεκριμένα τα σχέδια που βλέπετε καταχωρήθηκαν στις αρμόδιες αρχές εμπορικών σημάτων της Αυστραλίας και δίνουν μια πρώτη ματιά από το ταμπλό που πιθανότατα θα έχει το νέο Civic.
 
Ως πρώτη εικόνα φαίνεται πως οι σχεδιαστές της Honda έχουν αλλάξει τη διάταξη στο ταμπλό τοποθετώντας το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στην κορυφή. Κάτω από την οθόνη που θα φιλοξενεί το infotainment βρίσκονται οι αεραγωγοί, ενώ το κενό που υπάρχει από κάτω δεν αποκλείεται να είναι το σημείο όπου θα εγκατασταθούν τα χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού. Στο κάτω μέρος υπάρχει ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα που πιθανότατα θα φιλοξενήσει έναν αρκετά μεγάλο χώρο αποθήκευσης, μπροστά ακριβώς από τον επιλογέα ταχυτήτων. Εκεί δεν αποκλείεται να τοποθετηθούν και οι θύρες USB.
 
Σε γενικές γραμμές η σχεδίαση του ταμπλό φαίνεται πολύ πιο ήπια από αυτή του τρέχοντος μοντέλου, αν και αυτό θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα των δισδιάστατων εικόνων. Σημειώνουμε δε πως το ταμπλό έχει περισσότερες ευθείες γραμμές από το τρέχον, οι αεραγωγοί φαίνονται πιο στενοί, ενώ η μετακίνηση της οθόνης για το infotainment δίνει στο εσωτερικό μια πολύ πιο καθαρή εμφάνιση.   
 
Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο θέλει τη νέα γενιά του Honda Civic να αποκαλύπτεται εντός της άνοιξης και το μοντέλο να βρίσκεται στις παγκόσμιες αγορές το 2022.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
NON STOP
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel