Δικούς της ηλεκτροκινητήρες θα παράγει η Mercedes
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δικούς της ηλεκτροκινητήρες θα παράγει η Mercedes

1.851 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2022)

Προσανατολισμένη στο γενικό ρεύμα της νέας εποχής της αυτοκίνησης, η Mercedes φαίνεται πως αποφάσισε να εκκινήσει την παράγωγη ηλεκτρικών κινητήρων στα εργοστάσια της.

Η EQXX ανοίγει το δρόμο για την νέα γενιά ηλεκτροκίνησης στη Mercedes

Πριν λίγες μέρες και με την αρχή του νέου έτους  η Mercedes «φλέξαρε» στους υπόλοιπους κατασκευαστές τις εξαιρετικές δυνατότητες  που προβλέπεται να έχει η EQXX. Το αμιγώς ηλεκτρικό με αμάξωμα τύπου sedan αποδίδει 201 ίππους(150 kW ) και φτάνει σε αυτονομία τα 1.000 χιλιόμετρα!  Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποτέ θα ξεκινήσει επισήμως η παράγωγη αλλά αν κρίνουμε από αυτό, η Mercedes ετοιμάζει φοβερά πράγματα στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στρέφεται προς την παράγωγη και όχι τη συνεργασία

Η Mercedes έχει ήδη λανσάρει την ηλεκτρική σειρά  EQ. Η γερμανική εταιρεία έχει εφοδιάσει τα μοντέλα που απαρτίζουν την ηλεκτρική της γκάμα με ηλεκτροκινητήρες που έχει προμηθευτεί από εξωτερικούς συνεργάτες όπως η ZF και η Vale-Siemens. Συμφώνα με νέες πληροφορίες όμως, η Mercedes  είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να παράγει τους δικούς της ηλεκτρικούς κινητήρες.

Στόχος της οι ηλεκτρικοί κινητήρες να «φωνάζουν» Mercedes

Η Mercedes ετοιμάζει νέες  πλατφόρμες MMA και MB.EA πάνω στις οποίες θα αναπτύσσονται τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της. Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει τα 2024 και στόχος της γερμανικής εταιρείας είναι οι ηλεκτρικοί της κινητήρες να φτάσουν το επίπεδο με το όποιο είναι ταυτόσημη η φήμη της γερμανικής μάρκας στην παγκόσμια αγορά. Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda