Το σχέδιο που βλέπετε αποτελεί δουλειά ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Η Dodge δεν έχει ανακοινώσει πως εντός του μακροπρόθεσμου πλάνου της υπάρχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Dodge Challenger σε SUV

2.176 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2019)

Η φρενίτιδα που προκαλούν τα τελευταία χρόνια στον χώρο της αυτοκίνησης τα SUV, έχουν φτάσει στο σημείο να γίνονται σκέψεις ακόμα και για μοντέλα τα οποία είναι τα τελευταία που θα περίμενε κανείς να δει σε μορφή SUV. Τελευταίο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το Dodge Challenger.

Το σχέδιο που βλέπετε αποτελεί δουλειά ανεξάρτητου σχεδιαστή, ο οποίος φαίνεται πως άντλησε έμπνευση από την Porsche και πιο συγκεκριμένα τη Cayenne και θέλησε να δώσει μία αντίστοιχη εκδοχή του νέου Dodge Challenger.
 
Το αμερικανικό μοντέλο διατήρησε τα εξωτερικά στοιχεία που το διακρίνουν και στην πραγματικότητα, ωστόσο πλέον συνοδεύουν ένα πιο τετραγωνισμένο αλλά εξίσου δυναμικό αμάξωμα. Παράλληλα οι τροχοί έχουν μεγαλώσει για να υποστηρίζουν το μεγαλύτερο βάρος του SUV.
 
Η αλήθεια είναι πως κοιτώντας τα σχέδια φαίνεται πως το πίσω μέρος χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να χαρακτηριστεί όμορφο, άλλα σαν γενική ιδέα θα λέγαμε πως η όλη εικόνα είναι κάπως παράταιρη με το χαρακτήρα που έχει «χτίσει» στο πέρασμα των χρόνων το Dodge Challenger.
 
Η Dodge δεν έχει ανακοινώσει πως εντός του πλάνου της υπάρχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως η Ford ετοιμάζει ένα SUV εμπνευσμένο από τη Mustang, η Ferrari δουλεύει πάνω στο πρώτο της SUV μοντέλο και η Lamborghini έχει στη γκάμα της την Urus, τότε δεν θα «πέσουμε από τα σύννεφα» αν ποτέ ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Απλά θα περιμένουμε να το δούμε.    

Toyota
test center