Μοντέρνο, πρακτικό και με πολύ καλή ποιότητα κατασκεύς το εσωτερικό του 500Χ.

Οι χώροι της καμπίνας το υ 500Χ επιτρέπουν τη μεταφορά ακόμα και 5 ενηλίκων.

Εσωτερικό: Μικρές αλλαγές με hi-tech στοιχεία

86.236 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2019)

Περνώντας στο εσωτερικό του 500Χ, ο διάκοσμος που θα αντικρύσουμε είναι ο γνωστός μοντέρνος που έχουμε συνηθίσει, ο οποίος πλέον διαθέτει φρεσκαρισμένο τριάκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Πίσω από αυτό εδρεύει ο ανασχεδιασμένος πιο digital πίνακας οργάνων, ενώ στα νέα καλούδια που εφοδιάζουν το ιταλικό crossover, συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα infotainment Uconnect με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 7 ιντσών (5ΆΆ στη βασική), το οποίο υποστηρίζει τα Android Auto και Apple CarPlay. 

Η ποιότητα των υλικών συνεχίζει να ικανοποιεί απόλυτα, τόσο σε ότι αφορά στην ποιότητα των μαλακών, αλλά και σκληρών μερών του ταμπλό, όσο και στην συναρμογή και το φινίρισμα. Επιπλέον υπάρχουν αρκετές πρακτικές λύσεις, που θα βολέψουν τους επιβάτες, όπως το διπλό ντουλαπάκι στον συνοδηγό.

Όσον αφορά τους χώρους, δεν αλλάζει κάτι, με το πλάτος της καμπίνας να μπορεί να βολέψει ακόμα και 5 επιβάτες, με μικρές παραχωρήσεις για τα κεφάλια των πίσω, όταν ο εκεί επιβάτης είναι πιο ανεπτυγμένος σωματικά. ¶νετος είναι και ο χώρος των 108 χλστ. για τα πόδια και ικανοποιητικό το πορτ-μπαγκάζ των 350 λτ..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
4green