Δοκιμή: Ανανεωμένο Hyundai Kona Hybrid | Με 141 PS & κατανάλωση 6 λτ.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Hyundai Kona Hybrid | Με 141 PS & κατανάλωση 6 λτ.

56.207 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2022)

Η Hyundai με την ανανεωμένη υβριδική έκδοση του Kona, προσφέρει ένα πιο σύγχρονο προφίλ σχεδιαστικά και τεχνολογικά, διατηρώντας φυσικά το κύριο χαρακτηριστικό του, την εξαιρετική οικονομία καυσίμου.

Υβριδικό να μην καίει & με 141 άλογα!

Η Hyundai εκπλήσσει ευχάριστα τα τελευταία χρόνια, τόσο με το ύφος των μοντέλων της που έχει αναβαθμιστεί, όσο και με τις τεχνολογίες που εφαρμόζει στα μοντέλα της, οι οποίες είναι «to the point» στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτού, είναι το πλήρως υβριδικό Kona. Η πιο ενδεδειγμένη επιλογή συνόλου (σε θέματα ρύπων-κατανάλωσης) για το σήμερα, στην πιο hot κατηγορία, αυτή των B-SUV. Μια έκδοση που έρχεται να προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις κυρίως στις αστικές καθημερινές μετακινήσεις χωρίς να χάνει όμως το ενδιαφέρον του και σε εκτός πόλης διαδρομές.

Το Kona hybrid λοιπόν, είναι διαθέσιμο από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού Premium, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την πληρέστατη σουίτα συστημάτων ασφαλείας «SmartSense» και έξτρα ανέσεις όπως κάμερα οπισθοπορείας, με κόστος από 24.790 ευρώ και 5ετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων.

Σχεδίαση: Με τις αλλαγές που είδαμε στο συμβατικό Kona

Αισθητικά, η υβριδική έκδοση του Ηyundai Kona δεν διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες, υιοθετώντας όλα τα νέα στοιχεία που είδαμε στην ανανεωμένη εκδοχή του. Η πιο σημαντική διαφοροποίηση, είναι η αντικατάσταση των τετράγωνης λογικής φωτιστικών σωμάτων κάτω από τα ξεχωριστά φώτα ημέρας, με νέα  σφηνοειδούς σχήματος, τα οποία «δένουν» πιο όμορφα με το συνολικό προφίλ του ανανεωμένου Kona. Αντίστοιχα ανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες με τη μπροστινή μάσκα, με τις αλλαγές συνολικά να το καθιστούν πιο καλαίσθητο και πιο σύγχρονο, διατηρώντας το δυναμικό προφίλ που είχε και το προ-ανανέωσης μοντέλο. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center