• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
1η Δοκιμή: Ανανεωμένο Hyundai Kona Hybrid | Το Kona που δεν συμπαθεί ο βενζινάς σου
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

1η Δοκιμή: Ανανεωμένο Hyundai Kona Hybrid | Το Kona που δεν συμπαθεί ο βενζινάς σου

14.469 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2021)

Η Hyundai λανσάρει την ανανεωμένη υβριδική έκδοση του Kona, προσφέροντας ένα πιο σύγχρονο προφίλ σχεδιαστικά και τεχνολογικά, διατηρώντας φυσικά το κύριο χαρακτηριστικό του, την εξαιρετική οικονομία καυσίμου.

Το Kona που δεν συμπαθεί ο βενζινάς σου

Η Hyundai εκπλήσσει ευχάριστα τα τελευταία χρόνια, τόσο με το ύφος των μοντέλων της που έχει αναβαθμιστεί, όσο και με τις τεχνολογίες που εφαρμόζει στα μοντέλα της, οι οποίες είναι «to the point» στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτού, είναι το πλήρως υβριδικό Kona. Η πιο ενδεδειγμένη επιλογή συνόλου (σε θέματα ρύπων-κατανάλωσης) για το σήμερα, στην πιο hot κατηγορία, αυτή των B-SUV. Μια έκδοση που έρχεται να προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις κυρίως στις αστικές καθημερινές μετακινήσεις χωρίς να χάνει όμως το ενδιαφέρον του και σε εκτός πόλης διαδρομές.

Το Kona hybrid λοιπόν, είναι διαθέσιμο από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού Premium, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την πληρέστατη σουίτα συστημάτων ασφαλείας «SmartSense» και έξτρα ανέσεις όπως κάμερα οπισθοπορείας, με κόστος από 24.790 ευρώ και 5ετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων.

Πάμε να δούμε τι γίνεται με σχεδίαση, εσωτερικό-χώρους, κινητήρα, οδική συμπεριφορά & τις μετρήσεις του ανανεωμένου Kona

Σχεδίαση: Με τις αλλαγές που είδαμε στο συμβατικό Kona

Αισθητικά, η υβριδική έκδοση του Ηyundai Kona δεν διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες, υιοθετώντας όλα τα νέα στοιχεία που είδαμε στην ανανεωμένη εκδοχή του. Η πιο σημαντική διαφοροποίηση, είναι η αντικατάσταση των τετράγωνης λογικής φωτιστικών σωμάτων κάτω από τα ξεχωριστά φώτα ημέρας, με νέα  σφηνοειδούς σχήματος, τα οποία «δένουν» πιο όμορφα με το συνολικό προφίλ του ανανεωμένου Kona. Αντίστοιχα ανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες με τη μπροστινή μάσκα, με τις αλλαγές συνολικά να το καθιστούν πιο καλαίσθητο και πιο σύγχρονο, διατηρώντας το δυναμικό προφίλ που είχε και το προ-ανανέωσης μοντέλο. 
 

Εσωτερικό-Χώροι: Συνολική αναβάθμιση της καμπίνας

Κινητήρας-Κιβώτιο: Το Kona που καίει 6,0 λτ./100 χλμ. και έχει κιβώτιο που δεν… βουίζει

Στο δρόμο: Πιο σφιχτή αίσθηση από τα συμβατικά Kona

Η άποψή μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

32 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  KONA