• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ανανεωμένο SEAT Arona

34.194 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2021)

Το ανανεωμένο Arona έφθασε με φρεσκαρισμένη αισθητική, τις τελευταίες τεχνολογίες του ομίλου και αναβαθμισμένο εσωτερικό, διατηρώντας το σπιρτόζο του ταπεραμέντο, ειδικά στην έκδοση των 110 ίππων που δοκιμάζουμε εδώ.

SEAT: Hi-tech & πιο ποιοτικό Arona από 17.390€€

Το Arona μετά από μία τετραετία στις ευρωπαϊκές αγορές  και όντας στο μέσο της εμπορικής του καριέρας δέχτηκε την απαραίτητη και καθιερωμένη ανανέωση από τη SEAT, με σκοπό να συμβαδίσει με τις σύγχρονες ανάγκες των αγοραστών της κατηγορίας. Μια αναβάθμιση που εστιάστηκε κυρίως στο τεχνολογικό υπόβαθρο και την ποιοτική αναβάθμιση, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά του απέναντι στα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πιο μοντέρνο αισθητικά
Φυσικά οι αλλαγές επεκτάθηκαν και στη σχεδίαση του ισπανικού SUV, το οποίο διατηρώντας τις compact διαστάσεις του (μήκος 4,14 μ.), φρεσκάρισε κατά κύριο λόγο το μπροστινό τμήμα του, δείχνοντας πιο μοντέρνο και στιλάτο, διατηρώντας το νεανικό του χαρακτήρα.

Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά στα κυκλικά φώτα ομίχλης κάτω από τους κύριους προβολείς, ενώ ο ανασχεδιασμένος πρόβολος με την πιο πλατιά μάσκα και τον διαφοροποιημένο προφυλακτήρα, προσδίδει περισσότερο δυναμισμό. Κλείνοντας με τις αλλαγές, πλέον στο πίσω μέρος το κέντρο της πόρτας κοσμεί η επιγραφή «Arona» για την οποία χρησιμοποιήθηκε καλλιτεχνική γραμματοσειρά, ενώ στην έκδοση X-Perience είναι πιο έντονος ο off road χαρακτήρας του.

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

32 διαθέσιμα άρθρα για SEAT  ARONA