Δοκιμή: Ανανεωμένο SEAT Ibiza 1.0 TSI με 110 άλογα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ανανεωμένο SEAT Ibiza 1.0 TSI με 110 άλογα

42.016 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2023)

Mε φρεσκαρισμένη εμφάνιση, βελτιωμένη ποιότητα και αναβαθμισμένο ψηφιακό υπόβαθρο, το ανανεωμένο SEAT Ibiza τονίζει την ανταγωνιστικότητά του στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών.

Το απόλυτο best-seller της SEAT


Το Ibiza τόνισε το χαρακτήρα του χάρη σε πινελιές φρεσκάδες στο εμπρός και πίσω μέρος, ενώ οι στάνταρ πλέον LED προβολείς εξασφαλίζουν πιο δυναμική εικόνα. Κυρίως όμως καλύτερη ορατότητα.

Το Ibiza τόνισε το χαρακτήρα του χάρη σε πινελιές φρεσκάδες στο εμπρός και πίσω μέρος, ενώ οι στάνταρ πλέον LED προβολείς εξασφαλίζουν πιο δυναμική εικόνα. Κυρίως όμως καλύτερη ορατότητα.

What's new
  • Στάνταρ LED φώτα
  • Bελτιωμένο εσωτερικό και στάνταρ οθόνη 8,25''
  • 1,0 ΤSI με 110 άλογα, χωρίς τέλη κυκλοφορίας
  • Περισσότερα ηλεκτρονικά συστήματα
Το SEAT Ibiza είναι το άγιο δισκοπότηρο των πωλήσεων της SEAT από την πρώτη μέχρι και την τρέχουσα -5η παρακαλώ- γενιά του: 6.000.000+ πωλήσεις είναι αυτές. Είναι λοιπόν λογικό στη SEAT να έχουν το Ibiza στα … όπα-όπα και έτσι στα πλαίσια της καθιερωμένης ανανέωσης φρόντισαν να το προικίσουν με ό,τι καλύτερο «τρέχει» σε τεχνολογίες. Ταυτόχρονα δέχτηκε ένα… αισθητικό face lift απ' έξω και ποιοτικό από μέσα με σκοπό να παραμείνει ανταγωνιστικό.

Περισσότερο στυλ και στάνταρ LED φώτα για το Ibiza

Το ανανεωμένο Ibiza δείχνει όντως πιο στυλάτο, παρά τις διακριτικές σχεδιαστικές αλλαγές του. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η νέα γραμματοσειρά του ονόματος του μοντέλου στο πίσω μέρος, που δείχνει σαν χειρόγραφη. Από εκεί και πέρα, το Ibiza τόνισε το χαρακτήρα του χάρη σε πινελιές φρεσκάδες στο εμπρός και πίσω μέρος, ενώ οι στάνταρ πλέον LED προβολείς εξασφαλίζουν πιο δυναμική εικόνα, αλλά κυρίως καλύτερη ορατότητα. Η έκδοση FR της δοκιμής -με τα σπορτίφ χαρακτηριστικά, τη χαμηλότερη ανάρτηση και τους τροχούς 17 ιντσών- κάνει το ισπανικό μικρό να δείχνει ακόμα πιο δυναμικό.

Και πόσο κοστίζει το ανανεωμένο Ibiza;

Το ανανεωμένο SEAT Ibiza με τον 1,0 TSI κινητήρα των 110 ίππων που δοκιμάσαμε είναι διαθέσιμο από την πλούσια έκδοση Style και τιμή 19.690 ευρώ. Για το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 υπολογίστε 21.090 ευρώ. Για την έκδοση FR υπολογίστε 20.490 ευρώ, ενώ για την FR Vision της δοκιμής (με αισθητήρες προσέγγισης και κάμερα οπισθοπορείας) η τιμή ανεβαίνει στα 20.990 ευρώ.
peugeot
NISSAN