Κάψανε λιγότερο από diesel

Οι μακριές πόρτες της 3θυρης έκδοσης δυσκολεύουν αν έχεις παρκάρει σε στενά σημεία. Το 5θυρο κοστίζει 370 ευρώ παραπάνω και το προτείνουμε.

  Η άποψή μας

  34.706 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2019)

  Το τεστ διαρκείας του Volkswagen up ξεκίνησε ανώμαλα. Όσο μας κέρδισε με την άνεση, τους χώρους και την οδική του συμπεριφορά, τόσο μας απογοήτευσε εν μέρει με την ποιότητα. Το καλό όμως είναι ότι οι παιδικές αυτές ασθένειες λύθηκαν στην ανανέωση του μοντέλου και στα μοντέλα που πωλούνται τώρα ως καινούρια. Και ταυτόχρονα τα θετικά του έχουν ενισχυθεί.

  Quick Check - Να το αγοράσω ή όχι; 
  Από το φθινόπωρο του 2011 όταν παρουσιάστηκε δηλαδή η πρώτη του γενιά, το up! σαρώνει στις δοκιμές και τα συγκριτικά μας. Το μίνι της Volkswagen είναι ευρύχωρο, ευκίνητο, ήσυχο και ασφαλές, ενώ στον αυτοκινητόδρομο ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας. Το 2014 υπέστη ένα facelift, στο οποίο πέρα από τις εμφανισιακές πινελιές, έχουν βελτιωθεί κάποιες τεχνικές αδυναμίες. Οι 60 ίπποι του αρκούν, οι 75 δεν έχουν σημαντικές διαφορές στο χρονόμετρο. 
   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
  MINETTA
  Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel