7 φωτογραφίες »

To Audi Q3 Sportback ήρθε ως η σπορτίφ παραλλαγή του πολυτελούς οικογενειακού crossover της γερμανικής φίρμας.

Δοκιμή: Audi Q3 Sportback με 230 PS

38.225 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2020)

Ακόμα πιο Sport(back): Τα 230 άλογα και η στάνταρ quattro τετρακίνηση τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα της κουπέ παραλλαγής του Audi Q3.


What is new 
- 2,0 ΤFSI με 230 άλογα
- Στάνταρ quattro και S-tronic
- 0-100 σε 6,3 δλ.
- Από 52.620 ευρώ

To Audi Q3 Sportback ήρθε ως η σπορτίφ παραλλαγή του πολυτελούς οικογενειακού crossover της γερμανικής φίρμας, του Q3, και είναι εντυπωσιακό το πόσο πιο πολύ δυναμισμό βγάζει από αυτό. Πέρα φυσικά από την πιο σπορ μάσκα και τους «άγριους» προφυλακτήρες, όλη τη δουλειά κάνει η… 30 χιλιοστών βουτιά της οροφής με την κουπέ διαμόρφωση του πίσω μέρους και το μικρότερο παρμπρίζ. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που δείχνει πολύ πλατύ, χαμηλό, έτοιμο να «χιμήξει» στο δρόμο. Η έκδοση 45 TFSI με τον 2λιτρο turbo κινητήρα των 230 ίππων και τη στάνταρ τετρακίνηση quattro θέλει να εμπλουτίσει τα παραπάνω οπτικά στοιχεία δυναμισμού με την ουσία των επιδόσεων και του σπορ κρατήματος. Με το αζημίωτο φυσικά…

Η τιμή του Q3 Sportback 45 TFSI είναι 52.620 ευρώ, που αν σκεφτείς το συνολικό πακέτο (με πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, quattro, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic 7 σχέσεων, σύστημα διεύθυνσης Progressive Steering με κρεμαγέρα μεταβλητού λόγου, σπορ ανάρτηση και ηλεκτρονικό σύστημα Audi Drive Select με τα 6 προγράμματα οδήγησης, μεταξύ των οποίων και ένα Off-Road) είναι ανταγωνιστική για τα δεδομένα της premium κατηγορίας. Για την έκδοση με το πιο σπορτίφ πακέτο διακόσμου S-Line η τιμή ανεβαίνει λίγο παραπάνω στα 54.960 ευρώ.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center