Ο νέος BlueHDi κινητήρας του ομίλου PSA βρίσκει τη θέση του και κάτω από το καπό του «Κάκτου».

Χωρίς τίποτα εξωτερικό που να μαρτυρεί το μηχανολογικό update, το πεντάθυρο μοντέλο διατηρεί όλη του την ιδιομορφία και τη φρεσκάδα.

Οι τιμές πάντως είναι σε πολύ καλό επίπεδο και ξεκινούν από 17.145 ευρώ για την καλά εξοπλισμένη έκδοση Live.

Δοκιμή: Citroen C4 Cactus με νέο ντίζελ

33.945 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2019)

Ο νέος BlueHDi κινητήρας του ομίλου PSA βρίσκει τη θέση του και κάτω από το καπό του «Κάκτου». Η σημαντικότερη αλλαγή ωστόσο είναι μάλλον στο χέρι του οδηγού και αφορά στο κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο είναι πλέον εξάρι.

Επεκτείνεται o νέος ντίζελ του ομίλου PSA και εξοπλίζει πλέον ολοένα και περισσότερα μοντέλα, από τη μικρή και τη μικρομεσαία κατηγορία καθώς φυσικά και από τα Crossover. Πιο πρόσφατο βήμα αυτήν την περίοδο, η τοποθέτησή του κάτω από το καπό του Citroen C4 Cactus, του μικρομεσαίου οικογενειακού των Γάλλων. 

Χωρίς τίποτα εξωτερικό που να μαρτυρεί το μηχανολογικό update, το πεντάθυρο μοντέλο διατηρεί όλη του την ιδιομορφία και τη φρεσκάδα αφήνοντας τις αλλαγές να γίνουν αισθητές αφού μπεις στην καμπίνα του.

Οι τιμές πάντως είναι σε πολύ καλό επίπεδο και ξεκινούν από 17.145 ευρώ για την καλά εξοπλισμένη έκδοση Live. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, πριν ανέβει κανείς 1.000 ευρώ έχει ήδη σκαρφαλώσει άλλες δύο εκδόσεις στον τιμοκατάλογο και σίγουρα θα έχει βρει περισσότερα εξοπλιστικά στοιχεία (μεσολαβεί η έκδοση Feel με 17.730 ευρώ και η Comfort Plus με 17.890 ευρώ). 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRAFIC
moto