5 φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του Fiat 500 έχει ρετρό στοιχεία από το παρελθόν, όντας όμως σούπερ μοντέρνο. Η ποιότητα των υλικών είναι πολύ καλή για την κατηγορία.

Hybrid μακιγιάζ εντός & εκτός

101.546 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2020)

Αρχικά να πούμε ότι αυτοκίνητο άλλο σαν το Fiat 500, το οποίο δηλαδή δεν έχει αλλάξει τόσα χρόνια την σχεδίασή του, δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Από το 2007 που παρουσιάστηκε το ιταλικό μίνι έχει διατηρήσει τις ίδιες γραμμές και φόρμες, ενώ οι όποιες αισθητικές αλλαγές είναι μικρές… πινελιές. Φυσικά, αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που είναι βασιλιάς του design και που κλέβει το επίκεντρο της προσοχής σου. Για τους τύπους μόνο θα αναφέρουμε πως η εν λόγω έκδοση φέρει ευδιάκριτα Hybrid λογότυπα στο πίσω μέρος και στο πλαίσιο των πορτών, διατίθεται σε νέα χρώματα και έχει ελαφρώς αναβαθμισμένο φινίρισμα και νέες επενδύσεις. Είπαμε όμως, μικρές οι διαφορές…

Το εσωτερικό του Fiat 500 έχει ρετρό στοιχεία από το παρελθόν, όντας όμως σούπερ μοντέρνο. Η ποιότητα των υλικών είναι πολύ καλή για την κατηγορία.Στην υβριδική έκδοση, η οθόνη του πίνακα οργάνων πληροφορεί τον οδηγό σχετικά με τη λειτουργεία του υβριδικού συστήματος.

Η θέση οδήγησης είναι ψηλή και σχετικά στενή. Οι δύο εμπρός επιβάτες θα ταξιδέψουν άνετα. Οι χώροι πάντως δεν αποτελούν πλεονέκτημα του μοντέλου, ενώ μικρός (185 λίτρα) και με ψηλό κατώφλι φόρτωσης είναι ο χώρος αποσκευών.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
OPEL