Το 500Χ παρότι πολύ γνωστό στην χώρα μας, καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα.

Αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο καλαίσθητα μοντέλα της κατηγορίας, με τη σχεδίασή του να βασίζεται στο κλασσικό 500. 

Πρόσφατα, η Fiat αποφάσισε να λανσάρει στο 500Χ μία νέα έκδοση, με την ονομασία «Mirror».

Μία έκδοση η οποία προσθέτει έξτρα εξοπλισμό στο μοντέλο της και ενσωματώνει στιλιστικές αλλαγές.

Ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, επιχρωμιωμένες λαβές θυρών, μπάρες οροφή και πολλά άλλα έξτρα.

Δοκιμή: Fiat 500X Mirror

31.550 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2018)

Η νέα έκδοση Mirror του Fiat 500X, αποκτά έξτρα δωρεάν εξοπλισμό και στοχευμένες στιλιστικές διαφοροποιήσεις, με σκοπό να αποτελέσει την πιο θελκτική έκδοση της γκάμας του.

What is new
- Με 21.200 ευρώ
- 1,4 turbo με 140 άλογα
- Με πολύ πλούσιο εξοπλισμό

Το 500Χ αποτελεί ένα γνώριμο μοντέλο της ελληνικής αγοράς, ωστόσο αυτό δε μειώνει στο ελάχιστο την ικανότητά του, να τραβάει τα βλέμματα. Αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο καλαίσθητα μοντέλα της κατηγορίας, με τη σχεδίασή του να βασίζεται στο κλασσικό 500. 

Πρόσφατα, η Fiat αποφάσισε να λανσάρει στο 500Χ μία νέα έκδοση, με την ονομασία «Mirror», για τις χειροκίνητες, αλλά και τις αυτόματες εκδόσεις των κινητήρων βενζίνης 1.4 Multiair 140 ίππων και πετρελαίου 1.6 MTJ 120 ίππων. Μία έκδοση η οποία προσθέτει έξτρα εξοπλισμό στο μοντέλο της και ενσωματώνει στιλιστικές αλλαγές. Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή της χειροκίνητης έκδοσης βενζίνης.
 
Αναβάθμιση σε εμφάνιση και εξοπλισμό
Η συγκεκριμένη έκδοση αισθητικά αναβαθμίζεται αποκτώντας ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 17΄΄», επιχρωμιωμένες λαβές θυρών, μπάρες οροφής, περίγραμμα προβολέων ομίχλης, πλευρικά διακοσμητικά μαρσπιέ θυρών καθώς και καλύμματα καθρεφτών σε σκούρα επιχρωμίωση. Στο εσωτερικό θα συναντήσουμε ταπετσαρία με μπλε λεπτομέρειες και ματ μπλε ταμπλό με το λογότυπο 500X.

Παράλληλα όσον αφορά στον εξοπλισμό, αυτός συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων, σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, εμπρόσθιους προβολείς με τεχνολογία Xenon, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, διζωνικό κλιματισμό, προσαρμοζόμενο Cruise Control, Bluetooth, Audio streaming, Live Services, αλλά και παστέλ χρώμα αμαξώματος. 

Καθρέφτης κάθε μοντέλου, η τιμή του 
Ο παραπάνω έξτρα εξοπλισμός, συνολικής αξίας 2.300 ευρώ, διατίθεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Έτσι, οι προτεινόμενες τιμές για το νέο Fiat 500X Mirror διαμορφώνονται από 21.200 ευρώ τόσο για την βενζινοκίνητη, όσο και για τη diesel έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο. Αντίστοιχα ίδια τιμή έχουν και οι εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο DCT, με το συνολικό τους κόστος να διαμορφώνεται στα 21.900 ευρώ. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center