Η μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου είναι 4,1 κιλά φυσικού αερίου ανά 100 χλμ., ενώ σε συνεργασία με την βενζίνη το Panda έχει πραγματική αυτονομία που φτάνει τα 800 χλμ..

    Περί CNG

    83.271 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2019)

    1 Το φυσικό αέριο είναι πιο καθαρό από το υγραέριο, τη βενζίνη και το diesel, ενώ έχει μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. 
    2 Το γεγονός ότι το φυσικό αέριο είναι ένα πιο καθαρό καύσιμο σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερες επικαθήσεις στον κινητήρα και στο λιπαντικό του.
    3 Είναι ασφαλές; Είναι απόλυτα ασφαλές. Το αυτοκίνητο είναι εργοστασιακό και η ασφάλεια που παρέχει είναι η αντίστοιχη με ένα συμβατικό βενζινοκίνητο όχημα. 
    4 Υπάρχουν ειδικές ανάγκες συντήρησης; Το Panda CNG ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα συντήρησης με το αμιγώς βενζινοκίνητο μοντέλο. 
    5 Το φυσικό αέριο είναι εξαιρετικά καθαρό και στη διαδικασία παραγωγής του, ενώ η καύση του εκπέμπει σημαντικά λιγότερους ρύπους (μικροσοματίδια, CO2, NOx, HC, κτλ.)

    Θα βρω να βάλω CNG; 
    Στην Αττική υπάρχουν 6 πρατήρια σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου (Aνω Λιόσια, Κορωπί, Νέα Φιλαδέλφεια, Ανθούσα, Ρέντη και Κηφισιά). Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα συναντήσουμε δύο στη Θεσσαλονίκη (Πυλαία και Νέα Μαγνησία) και από ένα σε Λαμία, Λάρισα και Βόλο. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    NEO TRAFIC
    skoda